Applikationsingenjör / 2nd Line Support

Professional Services
SE Gothenburg · Remote not available

Är du en teknisk problemlösare som brinner för kundkontakt och att vara med där det händer? Då kan detta vara jobbet för dig!

Apply now
September 8, 2021

Är du en erfaren och praktiskt lagd mjukvaruingenjör som vill vara med och bidra till att avancerade kommunikationslösningar inom sjukvården fungerar?

I denna tjänst söker vi en person som vill stötta implementering av lösningar i ett stort projekt och som på lång sikt kommer att supportera och agera som driftstöd i rollen som 2nd Line Support.

Här på Ascom…

Är du inte bara en siffra, du är en medarbetare med ambitioner och det är viktigt för oss. Vi är här för att hjälpa dig att växa och utvecklas genom att:

  • Främja din karriär genom lärande och utveckling, interna möjligheter och att vara en del av globala och lokala initiativ och projekt. Men ta inte vårt ord för det, fråga bara några av våra kollegor som har varit med oss i över 20 år!
  • Att ge dig en förstahandsupplevelse om hur det är att arbeta med innovativ teknik som ligger i framkant inom hälso-och sjukvårdsindustrin.
  • Göra verklig skillnad i arbetet som bidrar till samhället.

Du har...

Relevant högskoleutbildning såsom högskole-/civilingenjör inom data, telekom, elektronik men relevant praktisk erfarenhet värderas också högt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av installation och drift av moderna serverlösningar med ”high availability”, IT säkerhet, databaser och nätverksuppbyggnad som TCP/IP, VoIP, VoWiFi. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift är ett krav såväl som att inneha B-körkort.

För att lyckas i rollen ser vi det som nödvändigt att du har några års erfarenhet som mjukvaruingenjör och har jobbat med implementation av komplexa system och lösningar. Det är meriterande om du har erfarenhet från IT-relaterade projekt inom sjukvården.

Du är...

En person med ett starkt eget driv, en vilja att utvecklas och att tillsammans med teamet lösa problem och utarbeta lösningar. Du skall tycka om att ha kundkontakt, ha en bra känsla för service och vara en god kollega. Du är en person som vågar ta ansvar och prova nya vägar, där du gärna också delar med dig av dina erfarenheter. Med tanke på de affärskritiska system vi levererar mot kund, är det av största vikt att du är kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt.

Vi är...

En global leverantör av lösningar med fokus på IKT för hälso-och sjukvården och mobila lösningar för arbetsflöden. Med ett huvudkontor i Schweiz sträcker sig verksamheten över 18 länder och har stött vårdbranschen i nära 160 år genom att förse dem med teknik som gör det möjligt för dem att stödja sina samhällen.

Tillsammans kan vi göra skillnad. Om du vill veta mer om vad vi gör kan du besöka oss på: www.ascom.com

Back to list Apply now