Senior Projektledare

Professional Services
SE Stockholm · Remote not available

Är du en erfaren projektledare som vill vara med och bidra till att avancerade kommunikationslösningar inom sjukvården fungerar? Då kan rollen som Senior Projektledare hos oss vara jobbet för dig.

Apply now
September 13, 2021

Som projektledare på Ascom kommer du arbeta tillsammans med tekniker, säljare och våra leverantörer i ett projektteam som har ansvar för hela flödet, från att skapa kontrakt till färdig godkänd leverans.

Dina dagar kommer bestå av... 

  • Säkerställa att projekten levereras i rätt tid, att resultatet motsvarar de uppställda funktionskraven och att det håller sig inom kostnadsramarna
  • Analysera projektens omfattning beträffande tid, kostnader och resurser.
  • Följa upp kundnöjdhet med kundundersökningar efter genomförd leverans.
  • Ansvara för efterkalkyler och dokumentation av projekten.

Här på Ascom…

Är du inte bara en siffra, du är en medarbetare med ambitioner och det är viktigt för oss. Vi är här för att hjälpa dig att växa och utvecklas genom att:

  • Främja din karriärbana genom lärande och utveckling, interna möjligheter och att vara en del av globala och lokala initiativ och projekt. Men ta inte vårt ord för det, fråga bara några av våra teammedlemmar som har varit med oss i över 20 år!
  • Ge dig en förstahandsupplevelse om hur det är att arbeta med innovativ teknik som ligger i framkant inom hälso-och sjukvårdsindustrin. 
  • Göra verklig skillnad i arbetet som bidrar till samhället. 

Du har...

Relevant högskoleutbildning såsom högskole-/civilingenjör inom data, telekom, elektronik men relevant praktisk erfarenhet värderas också högt. Vi ser gärna att du har någon projektrelaterad certifiering som t.ex. Prince 2, PMP/PMI, eller motsvarande. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift är ett krav. 

För att lyckas i rollen ser vi det som nödvändigt att du har några års erfarenhet av projektledning inom implementation av komplexa system och lösningar. Det är meriterande om du har erfarenhet från IT-relaterade projekt inom sjukvården. 

Du är…

En person som vågar ta ansvar och prova nya vägar. Vi tror att du har ett starkt fokus och intresse för våra kunder och deras behov. Med tanke på de affärskritiska system vi levererar mot kund, är det också av största vikt att du är kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt, vilket möjliggör att driva flera projekt parallellt.

Vi är...

En global leverantör av lösningar med fokus på IKT för hälso-och sjukvården och mobila lösningar för arbetsflöden. Med ett huvudkontor i Schweiz sträcker sig verksamheten över 18 länder och har stött vårdbranschen i nära 160 år genom att förse dem med teknik som gör det möjligt för dem att stödja sina samhällen.

Tillsammans kan vi göra skillnad. Om du vill veta mer om vad vi gör kan du besöka oss på: www.ascom.com

Back to list Apply now