Onderhoudstechnicus

Customer Care
NL Utrecht · Remote

This job is no longer available.

May 11, 2022

Dankzij jou staan artsen, verpleegkundigen en cliënten/bewoners altijd met elkaar in verbinding. Want jij zorgt ervoor dat zij altijd kunnen rekenen op een goede werking van de communicatiemiddelen die zij gebruiken.

Jij bent technicus die preventief onderhoud uitvoert en waar mogelijk geconstateerde storingen oplost. Jouw passie ligt in de datacommunicatie en ICT en je hebt de ambitie om jouw kennis te vergroten en door te groeien binnen Ascom.


Jouw dagen zijn gevuld met…

Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan systemen die met name in de zorgsector worden gebruikt. Deze werkzaamheden worden gedeeltelijk remote uitgevoerd, maar ook veelvuldig op locatie bij de klant. Jij documenteert jouw werkzaamheden in heldere rapportages. 


Bij Ascom…

Je bent niet zomaar een nummer; je bent een persoon met ambities en dat is belangrijk voor ons. Je kunt je eigen carrière sturen en we zijn er om je daarbij te helpen door te zorgen voor loopbaanontwikkeling, door middel van leren en ontwikkeling, interne kansen en deel uitmaken van wereldwijde en lokale initiatieven en projecten. 

Maar geloof ons niet op ons woord, vraag het maar aan enkele van onze teamleden die al meer dan 20 jaar bij ons werken!

Zij geven je de echte ervaring uit de eerste hand, over hoe het is om te werken met technologie die voorop loopt in de gezondheidszorg en de zakelijke markt.

 

Jij hebt het…

 • Kennis op het niveau van MBO4-ICT
 • Affiniteit met of interesse in elektronica
 • Skills die van jou een waardevolle onderhoudstechnicus maken. Denk daarbij aan:
  • Basis kennis van DHCP, IP, netwerken en virtualisatie, computer- en besturingssystemen en de systeemwerking van hard- en software.
  • Een zelfstandige en proactieve werkhouding
  • Een service gerichte instelling
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdruk­kingsvaardigheid


Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina. Heb je interesse om met ons mee te doen? Casper van Lieburg (Manager Maintenance Cure & Care) en Gerard Wassing (Human Resources Specialist) zijn geïnteresseerd in jou en zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan Casper via casper.vanlieburg@ascom.com


Goed om te weten 

Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen (wat kan betekenen dat je een assessment moet invullen). Voordat je bij ons in dienst treedt, vragen we om referenties en antecedentenonderzoek (bijv. VOG).


Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflowoplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische oplossingen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze technologie.

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com

Back to list