Support Engineer

Customer Care
NL Utrecht

En weer een tevreden klant!

Apply now
March 25, 2024

We zijn…

Ascom is een internationale aanbieder van IT-oplossingen en mobiele workflowoplossingen voor de gezondheidszorg en de zakelijke markt. Met ons hoofdkantoor in Zwitserland en aanwezigheid in 19 landen, ondersteunen we de zorg al 160 jaar met onze technologie. Hiermee stellen wij de gezondheidszorg in staat om de best mogelijke zorg aan te bieden.

Onze systemen worden in 12.000 verschillende ziekenhuizen over de wereld gebruikt en hiermee verwerken zij meer dan 800 miljoen alarmen per jaar (meer dan 2 miljoen alarmen per dag!). Onze oplossingen hebben een positieve invloed op levens van mensen die in deze ziekenhuizen of zorginstellingen verblijven.

Samen met gebruik van onze technologie kunnen we een verschil maken in de levens van mensen.


WIJ geven JOU graag…

  • Een bedrijf om trots op te zijn.
  • Inspirerende en betrokken collega’s.
  • Mooie ontwikkelmogelijkheden.
  • De kans om te werken met onze geavanceerde technologie in de gezondheidszorg.


Wat ga je doen?

Als Support Engineer ga je aan de slag met het beantwoorden van vragen van klanten van Ascom. Je ondersteunt hen via telefoon en e-mail en lost eenvoudige technische problemen op. Bovendien verzamel je informatie voor het oplossen van complexere problemen en documenteer je de vragen en oplossingen in een ticketsysteem. Naast het beantwoorden van klantenvragen voer je ook eenvoudige wijzigingen en onderhoud uit. Je samenwerking met andere afdelingen zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn en hun problemen snel worden opgelost.

Je komt te werken in een gezellig team van ong. 15 collega’s die werken als eerste- en tweedelijns support engineer. Deze functie is een eerstelijns support engineer, waarbij je veel mogelijkheden hebt om door te groeien. Dat streven we bij Ascom ook na.

 

Wat heb je nodig?

Sterke communicatieve vaardigheden. Je staat regelmatig in contact met de klant en je moet daarbij goed door kunnen vragen. Daarnaast is het belangrijk dat je de informatie van de klant goed schriftelijk vastlegt.

Analytisch vermogen: je moet goed door kunnen vragen en snappen wat er speelt bij de klant.

Je spreekt vloeiend Nederlands en kunt je redden in het Engels (we documenteren regelmatig in het Engels met ons global kantoor)

Affiniteit met IT is een pre.

 

Waarom zou je met ons willen werken?

We bieden meer dan alleen een baan bij Ascom, we bieden een carrière met goede voorwaarden:

  • Hybride werkomgeving; je wisselt werken in ons prachtige kantoor af met thuiswerken.
  • Professionele ontwikkeling met ons internationale Learning & Development team naast lokale opleidingsmogelijkheden.
  • Doorgroeimogelijkheden om jouw loopbaan verder vorm te geven.
  • Werken met moderne medische technologie van hoogwaardige kwaliteit.
  • De functie valt onder de CAO Metaal en Techniek Installatiebedrijf
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (bij fulltime dienstverband)


Ascom is een werkgever die zich inzet voor gelijke kansen en het bevorderen van diversiteit, gelijkheid en inclusie. We verwelkomen sollicitanten van alle achtergronden en discrimineren niet op basis van ras, kleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, nationaliteit, leeftijd, burgerlijke staat, handicap of enige andere beschermde status. Wij geloven dat een diverse personeelsbezetting ons team versterkt, innovatie stimuleert en onze werkomgeving verrijkt. Sluit je aan bij ons in het creëren van een inclusieve omgeving waar iedereen wordt gewaardeerd en gelijke kansen heeft om te slagen.

Back to list Apply now