Service Engineer

Customer Care
NL Netherlands - All Regions, NL Utrecht

Apply now
April 5, 2024

Wij zijn…

Ascom is een internationale aanbieder van ICT-oplossingen en mobiele workflowoplossingen voor de gezondheidszorg en de zakelijke markt. Met ons hoofdkantoor in Zwitserland en aanwezigheid in 18 landen, ondersteunen we de zorg al 160 jaar met onze technologie. Hiermee stellen wij de gezondheidszorg in staat om de best mogelijke zorg aan te bieden.

Onze systemen worden in 12.000 verschillende ziekenhuizen over de wereld gebruikt en hiermee verwerken zij meer dan 800 miljoen alarmen per jaar (meer dan 2 miljoen alarmen per dag!). Onze oplossingen hebben een positieve invloed op levens van mensen die in deze ziekenhuizen of zorginstellingen verblijven.

We hebben grote ambities om te groeien en we hebben jou daarbij nodig!

Wat ga je doen?

Als Service Engineer van Ascom bezoek jij onze klanten om storingen aan onze geavanceerde systemen in de Healthcare-sector op lossen en natuurlijk neem jij de juiste acties om waar mogelijk storingen in de toekomst te voorkomen.

Je verricht ook correctief en preventief onderhoud en wij zorgen ervoor dat je met de juiste tools en kennis op pad gaat. Daarbij maak je deel uit van het Onsite-team dat bestaat uit 18 professionals, je staat er dus nooit alleen voor maar je bent ook in staat om zelfstandig aan onze communicatie- en softwareoplossingen te werken.

Je voert changes/updates uit aan onze systemen en draait ook mee in storings- en escalatiediensten.

Wat heb je nodig?

  • Een MBO "plus" werk- en denkniveau in de IT en interesse in elektronica.
  • Sterke communicatieve en servicegerichte vaardigheden, waardoor je juist en duidelijk met je klanten communiceert en het belang van de klant altijd voorop staat.
  • Een goed analytisch vermogen en vaardigheden om helder en adequaat te rapporteren.
  • Skills die van jou een gewaardeerde Service Engineer maken. Denk aan kennis van:
  • Computer- en besturingssystemen en de systeemwerking van hard- en software.
  • Meet- en testapparatuur.
  • de Engelse taal - voor het lezen van documentatie bijvoorbeeld.

Waarom zou je met ons willen werken?

We bieden meer dan alleen een baan bij Ascom, we bieden een carrière met goede voorwaarden:

  • Je komt op interssante klantlocaties, maar je krijgt als het mogelijk is ook de mogelijkheid om thuis te werken.
  • Professionele ontwikkeling met ons internationale Learning & Development team naast lokale opleidingsmogelijkheden.
  • Werken met moderne medische technologie van hoogwaardige kwaliteit.
  • Het zicht op een vast dienstverband binnen een prachtig bedrijf.
  • 25 vakantiedagen plus 13 ATV dagen, bij een fulltime-dienstverband.
  • Een auto van de zaak, die altijd voor je klaar staat. Wij rijden in personenauto’s waarbij je de keuze hebt om deze ook privé te gebruiken.

Ascom is een werkgever die zich inzet voor gelijke kansen en het bevorderen van diversiteit, gelijkheid en inclusie. We verwelkomen sollicitanten van alle achtergronden en discrimineren niet op basis van ras, kleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, nationaliteit, leeftijd, burgerlijke staat, handicap of enige andere beschermde status. Wij geloven dat een diverse personeelsbezetting ons team versterkt, innovatie stimuleert en onze werkomgeving verrijkt. Sluit je aan bij ons in het creëren van een inclusieve omgeving waar iedereen wordt gewaardeerd en gelijke kansen heeft om te slagen.

Back to list Apply now