Op zoek naar een baan... of wil je een verschil maken?
Op zoek naar een baan... of wil je een verschil maken?

Ervaar het verschil!

Verschillende eigenschappen zorgen ervoor dat Ascom zich als werkgever onderscheidt van andere bedrijven.
Onze oplossingen worden op maat gemaakt volgens de eisen van onze klanten. Dit levert baanbrekende technologische ontwikkelingen op en geeft ons een sterke innovatieve voortrekkersrol op het vlak van ICT.

Ascom werkt in een dynamische zakelijke omgeving. De interne structuren van de onderneming worden continu afgestemd op de eisen. Dit zorgt voor een transparante organisatie en levert voortdurend de nieuwe uitdagingen op waar onze werknemers van houden.

We leveren uitgebreide oplossingen aan onze klanten. Dit vraagt om interdisciplinair teamwork en voedt de ondernemersgeest binnen Ascom. Verder zorgen de brede taakgebieden ervoor dat onze werknemers allerlei uiteenlopende vaardigheden ontwikkelen.

Persoonlijke contacten zorgen voor een goed werkklimaat binnen het bedrijf. Samenwerking staat of valt met mensen, niet met functies. Dat is een van de redenen waarom voormalige werknemers vaak terugkeren naar Ascom.
 

Waarden

Ben je competent, getalenteerd, ambitieus en niet bang om initiatief te nemen? Dan pas je goed bij ons!

Competenties

Duidelijke klantgerichtheid, uitstekende kwaliteit en topprestaties kenmerken onze competenties. Daarnaast vormt wederzijds vertrouwen de basis voor onze succesvolle relaties met klanten.

Talent

Getalenteerde mensen creëren innovatieve oplossingen en producten. Het talent van onze werknemers is van onschatbare waarde. Met hun individuele vaardigheden en deskundigheid spelen ze een cruciale rol voor het succes van Ascom.

Ambitieus

We zijn ambitieus – maximale klanttevredenheid is onze topprioriteit. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden voor beide partijen - evenals doorgroeimogelijkheden - vormen het fundament voor betrouwbare, duurzame samenwerking.

Verantwoordelijkheid

We nemen onze verantwoordelijkheid. Ons handelen wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid en integriteit. Als een internationaal opererend concern nemen we onze economische, ecologische en sociale verantwoordelijkheden zeer serieus.

 

Starters

Ascom vormt een ideaal uitgangspunt voor een professionele loopbaan in uiteenlopende vakgebieden - van Techniek (waaronder Netwerkspecialisten) en R&D tot Sales, Marketing en Management.
Bij Ascom worden jonge mensen die hun eerste stappen op de carrièreladder zetten, uitgenodigd om hun vaardigheden en capaciteiten uit te breiden in overeenstemming met de zakelijke eisen, zodat ze goed voorbereid zijn op toekomstige taken en uitdagingen.

Stages & Afstuderen

Afhankelijk van de interne vraag biedt Ascom mogelijkheden voor stages of afstuderen voor studenten vanaf HBO niveau. We zien je open sollicitatie graag tegemoet! Of bekijk het vacatureoverzicht of de lokale Ascom-pagina voor de mogelijkheden op dit moment.

 

 

Vacatures


Ascom als werkgever

Ascom is wereldleider als het gaat om het aanbieden van concurrerende ICT-oplossingen voor draadloze on-site communicatie die workflows ondersteunen en optimaliseren. We richten ons voornamelijk op de gezondheidszorg – ziekenhuizen, ouderenzorg en zelfstandig wonen – maar we zijn ook actief in de producerende industrie, beveiligde instellingen, detailhandel en horeca.
Eén specifiek terrein waar we al vele jaren succesvol zijn is 'missie-kritische communicatie' in ziekenhuizen. Dit doen we door systemen te bieden die de communicatie en samenwerking drastisch verbeteren. En die daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan de patiëntveiligheid.

Routebeschrijving

Locatie en route Ascom in België

Contact

Wil je een open sollicitatie insturen? Zoek je een stage- of afstudeerplek? Of wil je meer details over een vacature of Ascom als werkgever, zoals bijvoorbeeld onze arbeidsvoorwaarden?
Bel ons: +32 2 727 13 97 of stuur een mail: