Ascom - thuis in ieder hotel.
Ascom - thuis in ieder hotel.

Communicatie-oplossingen van Ascom voor hotels

Ieder hotel is een wereld op zich: met complexe interacties tussen gasten, personeel en leveranciers en met fysieke infrastructuren. Op deze complexe plekken worden enorme eisen gesteld aan communicatiesystemen. Het goede nieuws is dat Ascom specialist is in het beheersen van complexiteit; in het integreren van communicatie in één efficiënte oplossing. Het resultaat? Een veiliger en efficiënter hotel. En tevreden gasten die keer op keer terugkomen. 

 

ascom-image-

Oplossingen

 • Ascom Persoonsalarmen >

  Ascom Persoonsalarmen >

  Wat gebeurt er als een medewerker die alleen is gewond raakt en zelf geen alarm kan sturen? Wat gebeurt er als er een alarm gestuurd wordt naar iemand die niet reageert? Wat gebeurt er als de werknemer die alleen is niet kan bellen of sms'en, maar zijn locatie wel aan eerstehulpverleners moet doorgeven? Dit zijn slechts een aantal van de uitdagingen die u in uw werk tegen kunt komen, en waarvoor Ascom een oplossing heeft.
 • Ascom Gebouw- en technische alarmen >

  Ascom Gebouw- en technische alarmen >

  De gebouwbeheeroplossingen van Ascom werken net als de beste hotelmedewerkers: discreet en zonder gedoe. Dit komt grotendeels door de intelligente berichtensystemen van Ascom - oplossingen die tekst- en spraakcommunicatie direct bundelen, doorschakelen, escaleren en verzenden naar de handset van een medewerker. Het resultaat? Geen vervelende storingen voor gasten. En een prettigere, veiligere hotelervaring voor iedereen.