Medewerker Certificeringsdesk Brandveiligheid

Customer Care
NL Utrecht

Ce poste n'est plus disponible.

janvier 31, 2023

Jij bent de spil waar alles om draait bij het verwerken en coördineren van de onderhoudsrapportages die door jouw collega's in de buitendienst tijdens het preventieve onderhoud aan de brandmeldinstallaties van Ascom zijn gemaakt. 

Mede door jouw voorbereidende activiteiten verloopt de certificering door het externe certificeringsbureau perfect.


Jouw dagen zijn gevuld met…

 • Het beoordelen van de onderhoudsrapportages op juistheid en volledigheid
 • Het aanvragen van Bewijzen van Onderhoud en Onderhoudscertificaten bij  de Certificatie Instelling voor Beveiliging & Veiligheid (CIBV) 

Jij bent het aanspreekpunt voor klanten en voor onderhoudsdeskundigen in het veld en daarmee draag je bij aan het bevorderen van de kwaliteit van de werkzaamheden binnen de serviceafdeling.


Bij Ascom…

Je bent niet zomaar een nummer; je bent een persoon met ambities en dat is belangrijk voor ons. Je kunt je eigen carrière sturen en we zijn er om je daarbij te helpen door te zorgen voor loopbaanontwikkeling, door middel van leren en ontwikkeling, interne kansen en deel uitmaken van wereldwijde en lokale initiatieven en projecten.

Maar geloof ons niet op ons woord, vraag het maar aan enkele van onze teamleden die al meer dan 20 jaar bij ons werken!

Zij geven je de echte ervaring uit de eerste hand, over hoe het is om te werken met technologie die voorop loopt in de gezondheidszorg en de zakelijke markt.

 

Jij hebt het…

 • Opleiding op MBO 4 niveau richting Elektrotechniek/Elektronica of                  vergelijkbaar.
 • Kennis van de relevante wet-en regelgeving m.b.t. brandveiligheid                (NEN-2535, 2575, 2654-1 en 2654-2).
 • Meerdere jaren ervaring in de brandbeveiliging.
 • Het diploma Onderhoudsdeskundige BMI (als je nog niet in het bezit bent van het diploma Projecteringsdeskundige BMI en OAI, dan kan je die op onze kosten halen).
 • Een zelfstandige en proactieve werkhouding.
 • Een servicegerichte instelling met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdruk­kingsvaardigheid


Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina. Heb je interesse om met ons mee te doen? Joeri Claus (Head of Services Safety & Security) is geïnteresseerd in jou en ziet jouw sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan Joeri Claus, via joeri.claus@ascom.com

 

Goed om te weten

Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen (wat kan betekenen dat je een assessment moet invullen). Voordat je bij ons in dienst treedt, vragen we om referenties en antecedentenonderzoek (bijv. VOG).

 

Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflowoplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische oplossingen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze technologie.

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com

  Retour à la liste