Project Manager (Zuid-Nederland)

Professional Services
NL Utrecht

Ce poste n'est plus disponible.

février 27, 2023

Als Project Manager Care bij Ascom zorg je voor een succesvolle oplevering van projecten bij onze zuidelijk gelegen klanten in het segment Langdurende Zorg (Care). Van presales tot de klantoverdracht: met jouw ruime ervaring in projectmanagement lever je elk project goed af. De ene keer draai je een uitbereidingsproject bij onze vasten klanten, terwijl je een andere keer aan de slag gaat met een complex implementatie traject. Als Project Manager zorg jij zo keer op keer voor een solide omgeving, waarbinnen mensen veilig kunnen werken, wonen en slapen.

Een inkijkje in je dagelijkse werkzaamheden

Bij elk project zorg jij dat de installatie, integratie, inbedrijfstelling en training van gebruikers in goede banen wordt geleid. Je managet, coördineert en loopt alles na of het klopt. Verloopt alles volgens plan, wordt de planning gehaald, blijft men binnen budget? Voortdurend stel je jezelf en anderen vragen over het proces en bewaak je kwaliteit, voortgang en gemaakte afspraken. Je neemt de touwtjes in handen en houdt verschillende ballen in de lucht. Je hebt focus op details wanneer dat nodig is, maar let vooral op het totaalplaatje. Of je nu één of meerdere projecten leidt. Jij zit dicht op de klant en collega’s. Jij weet wat er leeft, zodat je de informatie hebt om je project tot een goed einde te brengen. Maar ook om vanuit de kennis die je hebt met betrekking tot de Ascom-portfolio je klanten dat te bieden wat zij nodig hebben. Op die manier ben jij als Project Manager de onmisbare schakel voor je klanten. Meer in detail bestaat jouw baan uit het:

 • goed opleveren en beheren van toegewezen projecten in termen van scope, tijd, kwaliteit en geld.
 • inzetten van de juiste standaarden, processen, tools en projectmanagementvaardigheden om projecten succesvol op te leveren aan klanten.
 • gebruiken van bedrijfsmethoden voor projectbeheer, documenteren en bewaken van mijlpalen en beslissingspunten.
 • op de hoogte houden van betrokken partijen en aan de bel trekken wanneer dat nodig is.
 • actief samenwerken met collega’s in het projectteam waaronder Project Engineers, System Engineers en Program Managers.

Bij Ascom…

Ben je zeker geen “nummer”, je bent een persoon met ambities en onderdeel van de Ascom familie. Jij bent verantwoordelijk voor het succes in je eigen carrière en wij zijn er om jou daarmee te helpen binnen Ascom en dat doen we door je voldoende mogelijkheden te bieden om jezelf te ontwikkelen middels learning & development programma's (we bieden de mogelijkheid voor het volgen van interne en externe cursussen en trainingen). Daarnaast bieden we je tal van interne doorgroeimogelijkheden. Maar, geloof ons vooral niet direct op ons woord, vraag het gerust bij een van de collega’s die hier soms al meer dan 20 jaar werken!

Voor wat, hoort wat

Werken aan de toekomst van de zorg: we vragen nogal wat. Maar daar geven we ook veel voor terug. Wat dacht je van:

 • Het zicht op een duurzaam dienstverband binnen een prachtig bedrijf.
 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis, kunde en ervaring.
 • Een auto van de zaak, die altijd voor je klaar staat. 
 • 26 vakantiedagen, bij een fulltime dienstverband.
 • Winstdelingsuitkering van maximaal 10% van het jaarsalaris
 • Alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen.
 • Continue kennisverbreding en -verrijking: wij vullen samen jouw opleidingstraject in.

Jij hebt het…

 • Een bachelor (Technische) Bedrijfskunde, ICT of een vergelijkbaar diploma op zak.
 • Zo’n 5 jaar werkervaring, opgedaan als Project Manager in de wereld van IT, Healthcare of Telecommunicatie (software & hardware) met financieel projectmanagement, risicomanagement, het optimaliseren van projecten en het slim inzetten van ‘resources’.
 • Een projectmanagementcertificering. Denk aan Prince2, PMI, IPMA C of vergelijkbaar om jouw projecten en je project teams optimaal te managen.
 • Basis inzicht in het IT netwerk van de klant en het vermogen om de relatie tussen dit netwerk en de Ascom componenten te zien
 • Basis kennis van IT netwerken (firewall, routing, load balancing, WIFI)
 • Basis kennis met SQL databases, VM- en Windows server omgevingen, LDAP, AD etc.
 • Ervaring met integraties van verschillende systemen zoals: medische apparatuur (bijv. HL7, OAP), zorg informatie systemen (EPD, HIX) en gebruikers management systemen (LDAP, Active directory)
 • Ervaring met project implementaties van applicaties en rapportage software.
 • Overzicht over de processen die we met onze hard- en software ondersteunen zodat de toegevoegde waarde van onze oplossingen optimaal is.
 • Prima communicatieve vaardigheden. Zowel in het Nederlands als het Engels red jij je uitstekend (schriftelijk en mondeling). Ascom heeft namelijk een wereldwijd portfolio, waardoor er regelmatig in het Engels gecommuniceerd wordt.
 • Woonachtig in het zuidelijk deel van Nederland.

Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina.

Heb je interesse om met ons mee te doen? Marco van de Hoef (Head of Project Delivery Care) en Patrick Bryson (Human Resources Manager) zijn geïnteresseerd in jou en zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan Marco via marco.vandehoef@ascom.com

Goed om te weten

Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen. Voordat je bij ons in dienst treedt, vragen we om referenties en antecedentenonderzoek (bijv. VOG).

Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflow oplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische communicatieoplossingen. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze (zorg)technologie.

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com

Retour à la liste