Magazijnmedewerker/Chauffeur

Finance
NL Utrecht

Ce poste n'est plus disponible.

janvier 31, 2023

Het magazijn van Ascom in Utrecht is geen standaard magazijn. Je wordt ingezet op verschillende werkplekken en activiteiten wat deze baan afwisselend en divers maakt.

De leveringen doen we in eigen beheer door de goederen af te leveren bij onze collega’s in de buitendienst, die projecten realiseren in de Zorgsector (ziekenhuizen en langdurende zorginstellingen), de overheid en het bedrijfsleven.

Het magazijn team zorgt ervoor dat de juiste goederen op het juiste moment bij de klant aanwezig zijn!

Ben jij de Magazijnmedewerker/Chauffeur die ons team komt versterken?

Jouw dagen zijn gevuld…

Alle voorkomende werkzaamheden die je in een magazijn kan verwachten, van inkomende goederen, orderpicking tot expeditie.

De chauffeurswerkzaamheden maken uitdrukkelijk deel uit van jouw werkzaamheden.

Daarnaast het accuraat verpakken van uitgaande orders, het efficiënt in ontvangst nemen van inkomende goederen en het uitvoeren van bijkomende administratieve werkzaamheden.

Jij hebt het....

  • Een MBO-diploma.
  • Ervaring in een soortgelijk functie is een pré.
  • Een echte aanpakkersmentaliteit en je bent leergierig.
  • Je kunt werken met een administratief ERP systeem en Word en Excel.
  • Je hebt een rijbewijs B en je gaat veilig de weg op met een magazijn bus.
  • Nadenken over het proces en op basis daarvan handelen.
  • Je denkt in oplossingen.

Service en een correcte communicatie met klanten en collega’s vind je leuk en doe je goed.

Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina. Heb je interesse om met ons mee te doen? We zijn geïnteresseerd in jou en zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan: christa.schenk@ascom.com

Goed om te weten

Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen (wat kan betekenen dat je een assessment moet invullen). Voordat je bij ons in dienst treedt, vragen we om referenties en antecedentenonderzoek (bijv. VOG).

Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflowoplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische oplossingen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze technologie.

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com

Retour à la liste