Ascom Mycon tarina

Enemmän aikaa potilaille

Ascom Mycon tarina on oikeastaan melko yksinkertainen. Hoitotyöntekijät kertoivat meille tarvitsevansa työkaluja, jotka antavat heille enemmän aikaa potilaiden kanssa. Kun kysyimme, miten se voitaisiin saavuttaa, saimme selville kolme tärkeää asiaa:

  • Hälytykset ja potilastiedot halutaan omaan henkilökohtaiseen mobiililaitteeseen.
  • Tehtävät pitää voida hoitaa ilman keskeytyksiä – etenkin silloin, kun työtoveri on jo vastannut kutsuun.
  • Tiedon pitää tulla henkilöstön luo – ei toisin päin – jolloin sen hakemiseen kuluneen ajan voi sen sijaan viettää potilaiden kanssa.

Tutkimus ja kehitys käytännössä

Aloitimme kehitystyön konsultoimalla ICT-asiantuntijoita ja sairaaloiden johtajia. Suurimman osan ajasta vietimme kuitenkin hoitotyöntekijöiden kanssa. Seurasimme hoitajien ja lääkäreiden askeleita satojen tuntien ajan ja tutustuimme itse toimintaan käytännön tasolla. Opimme paljon – ja lisäsimme Ascom Mycoon kaikki tarvittavat ominaisuudet.

Tämä kestävä ja ergonominen älypuhelin sisältää useita toimintoja ja se on nimenomaan terveydenhuoltoon suunniteltu Android-pohjainen laite. Älypuhelin toimii Ascomin terveydenhuollon viestintäalustan keskipisteenä, joka välittää käyttäjilleen muun muassa lääkintälaitteiden hälytykset, hoitajakutsut, kliiniset tiedot ja tehtävämääräykset. Se tukee myös koko ajan kasvavaa terveydenhuollon sovellusten kirjoa. Uudistettu toisen sukupolven Ascom Myco 2 antaa lisäksi käyttäjille mahdollisuuden ladata tuhansia sovelluksia Google Play -kaupasta.  

Terveydenhuollon sankarit

Potilaiden akuutteihin tarpeisiin vastaavat hoitotyöntekijät ovat terveydenhuollon sankareita. He ansaitsevat kiitosta – ja parhaat työkalut, joita tekninen kehitys tuo mukanaan. Ascom Mycon avulla kriittiset tiedot tulevat vihdoin henkilöstön ulottuville sinne, missä niitä tarvitaan. Hoitotyöntekijät voivat nyt käyttää, päivittää, jakaa ja vaihtaa tietoja käyttäen vain yhtä ja ainutta mobiililaitetta. Kyseessä on teknisen kehityksen uskomaton saavutus. Se on loistava esimerkki siitä, miten ICT voi turvata terveydenhuollon tulevaisuuden.

Ascom Myco – hoitajien luotettava kumppani ympäri maailmaa.
 

Kulissien takana – Ascom Mycoa kehittämässä

Tietyt Ascom Myco 2 -älypuhelimen ominaisuudet ja toiminnot voivat edellyttää muiden Ascom-tuotteiden asentamista. 
Ascomin tuotteiden, palveluiden ja ratkaisujen saatavuus, kokoonpano ja tekniset tiedot voivat vaihdella maittain. Lisätietoja saat lähimmältä Ascomin edustajalta.