Ziekenhuizen over de hele wereld vertrouwen op ons

Ascom informatie- en communicatieoplossingen zijn geïnstalleerd bij zorginstellingen over de hele wereld—van grote academische ziekenhuizen tot bescheiden gemeentelijke gezondheidscentra. Dankzij deze gedegen ervaring binnen de gezondheidszorg is Ascom een unieke gekwalificeerde partner. We kennen de technische en klinische uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt. We begrijpen de zeer complexe, strikt gereguleerde aard van de zorgsector. En bovenal weten we hoe we praktische oplossingen kunnen ontwikkelen waarvan uw organisatie, werknemers en patiënten profiteren. 

ascom kaart met installaties wereldwijd

Ascom is een erkende wereldwijde leider op het gebied van ontwikkeling, installatie en ondersteuning van geïntegreerde communicatieoplossingen van ziekenhuizen en zorginstellingen.   

Ervaringen van klanten

  • Erasmus MC, Rotterdam

    Erasmus MC, Rotterdam

    In september 2018 werd de nieuwbouw van het Erasmus Medisch Centrum geopend met 586 eenpersoons patiëntenkamers, 22 operatiekamers—en een baanbrekende visie voor een rustige, ondersteunende omgeving die genezing bevordert. Lees hoe het Ascom Healthcare Platform helpt om die visie te realiseren.
  • Mission Hospital, Californië, VS

    Mission Hospital, Californië, VS

    Lees hoe het Ascom Healthcare Platform de zorg verandert—en digitale informatiehiaten dicht—in het 523 bedden tellende Mission Hospital in Orange County.