De toekomst ligt open

Meer tijd voor iedere patiënt

De digitale revolutie zal ongetwijfeld de gezondheidszorg en ziekenhuizen wereldwijd nog verder veranderen. Maar u staat niet alleen. Bij Ascom helpen we u de juiste koers uit te zetten naar die dynamische toekomst, met oplossingen die met u meegroeien—in uw tempo en op uw voorwaarden.

Ascom Telligence is gebouwd voor gemakkelijke migratie. Het is compatibel met oudere Ascom-systemen die u al heeft en wellicht met de kabelarchitectuur van andere leveranciers. Dankzij die soepele migratie kunt u uw mogelijkheden in de loop der tijd eenvoudig uitbreiden.

De nieuwe generatie van het Ascom Telligence Patient Response System is waarschijnlijk de meest geavanceerde en uitgebreide oplossing in zijn soort die op dit moment verkrijgbaar is. Het omvat innovatieve technologie die drie belangrijke voordelen biedt:

  • Patiënten krijgen een stem 
  • Communicatie en samenwerking tussen zorgverleners worden gestroomlijnd 
  • Klinische werkstromen komen samen bij het bed 

Geïntegreerde werkstromen in Ascom Telligence—de Ascom-benadering van duurzame zorg

Hoe kan mobiele communicatie duurzame zorg realiseren? Als antwoord op die vraag hebben we ‘Geïntegreerde werkstromen in Ascom Telligence’ ontwikkeld. Dit weerspiegelt Ascoms unieke aanpak—en bouwt voort op de ervaring die we hebben opgedaan met onze verpleegoproep- en alarmsystemen die inmiddels in duizenden ziekenhuizen wereldwijd geïnstalleerd zijn.

Simpel gezegd verwijst Geïntegreerde werkstromen in Ascom Telligence naar het geheel van klinische en commerciële voordelen van onze oplossingen voor de gezondheidszorg. Deze oplossingen richten zich op de zes belangrijkste aandachtsgebieden voor ziekenhuizen en zorgstelsels die voor grote demografische en fiscale uitdagingen staan—terreinen waar Ascom-systemen snel een meetbaar effect kunnen sorteren:

  • Intelligente alarmverwerking 
  • Communicatie en samenwerking van zorgverleners 
  • Ondersteuning aan het bed 
  • Continuïteit van de zorg 
  • Empowerment van patiënten 
  • Analyse van werkstromen

Omdat we zo'n breed scala van producten, systemen en diensten aanbieden, kunnen we oplossingen voor elk van de bovengenoemde gebieden creëren. En het allerbelangrijkst: we zijn experts in het samenvoegen van uw wensen tot een toekomstgerichte oplossing. Dus als het moment daar is om bijvoorbeeld uw verpleegoproepsysteem te upgraden, hoeft u uw mobiliteitssysteem niet achter te laten.

Geïntegreerde werkstromen in Ascom Telligence: speciaal van Ascom voor ziekenhuizen over de hele wereld.
 

Specifieke functies en kenmerken van het Ascom Telligence 5 systeem kunnen vereisen dat extra Ascom-producten of -software worden geïnstalleerd. 
Deze informatie beschrijft productmodellen, -versies en -kenmerken die niet verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten. Ascom kan niet garanderen dat deze op enig moment wel beschikbaar komen in de Verenigde Staten. Wilt u meer weten over de modellen, versies en functies die op dit moment verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten, neem dan contact op met een dealer of distributiepartner van Ascom North America.