Languages :

Ascom Myco 3 Enterprise

Et praktisk verktøy for å øke produktiviteten og kundetilfredsheten

Med Myco 3 kan medarbeidere motta, sende, dele, utvide og filtrere tidskritisk informasjon i en rekke ulike formater: video, stemme, tekst og grafer. Kontekstrike varsler sendes til utvalgte mottakere og eskaleres automatisk til kolleger når det er behov.

Medarbeidere får statusoppdateringer om viktig utstyr og parametere på skjermen. De kan også fjernstyre maskiner, pumper, heiser og annet utstyr og bruke tekniske systemer og forretningssystemer når de er på farten.

I hotellnæringen gjør Myco 3 og tilhørende apper og programvare det enklere å effektivisere renholdstjenester og kundebehandling. Ledere kan tilordne oppgaver til medarbeidere og spore responstid. Myco 3 kan også integreres med alle ledende bygningsstyringssystemer og alarmløsninger.

Det finnes et økende utvalg løsninger til detaljhandelen: varslingssystemer for kjøretøyankomst, administrasjon av produkttilbakekalling, klikk-og-hent-løsninger, fjernovervåking av kritiske data (f.eks. frysertempertur) og fjernkontroll av heiser, rulletrapper osv.

  

Se hvordan Myco 3 og andre Ascom-løsninger kan gjøre jobben enklere for medarbeidere, forbedre kundetilfredsheten og effektivisere arbeidsflyten i retail


 

Bygget for å fungere

Myco 3 kombinerer brukervennligheten til en Android™-smarttelefon med de kraftige og profesjonelle funksjonene mobile medarbeidere trenger. Berøringsskjermen har ekstra solid Corning® Gorilla® 3-glass. På innsiden skjuler det seg en kraftig åttekjerners 2 GHz prosessor, 4 GB RAM og 32 GB Flash-minne. Myco 3 har også batteri som skiftes uten å slå av enheten. Det betyr at du heller ikke trenger avslutte apper når du bytter batteriet.

Bli med på produktivitetsrevolusjonen med Industri 4.0

Med Myco 3 kan du høste fordelene av den fjerde industrielle revolusjonen som gir produktivitetsløft gjennom avansert digital tilkobling. Myco 3 kan som en del av Ascom-løsningen, hente inn data fra flere steder i et anlegg. Dataene kan så analyseres og brukes til å ta bedre beslutninger og iverksette forebyggende vedlikehold. Sluttresultatet? Maksimal utstyrstilgjengelighet, ytelse og produktkvalitet som sammen gir forbedret samlet utstyrseffektivitet (OEE).

 

 

ascom-myco-3-enterprise-brochure-01536-01-enx-high-res-10030067.pdf
PDF

Brosjyre for Enterprise

Last ned
01505-01 ENX Ascom Enterprise brochure final-10030084.pdf
PDF

Brosjyre om bedriftsløsninger

Last ned
ascom-myco3-combined-product-sheet-01547-02-enx-high-res-10030066.pdf
PDF

Produktark

Last ned
Ascom Myco 3 | Gi mobile medarbeidere flere muligheter

Gir mobile medarbeider flere muligheter

  • Varsler sendes til utvalgte mottakere
  • Mobile medarbeidere får statuskontroller for dører, vifter, temperaturer osv.
  • Medarbeidere kan fjernstyre maskiner, pumper, heiser osv.

 

Ascom Myco 3 | Mobilenhet for mer effektiv arbeidsflyt

Effektiviserer arbeidsflyt

  • Tildel oppgaver og følg med på fremdriften mens du er på farten
  • Reduser kommunikasjonsbrister mellom utstyr, ansatte og kunder
  • Kort ned responstiden på forespørsler fra kunder og gjester og tekniske problemer

 

Ascom Myco 3 | Mobilenhet for kontinuerlig forbedring

Legg til rette for kontinuerlig forbedring

  • Register og lagre detaljerte logger for analyser og kontinuerlige forbedringer
  • Lagre opplysninger i forbindelse med etterlevelse eller lovbestemte formål

 

Flere produkter fra Ascom og tredjeparter støtter funksjonene som er beskrevet. Samtlige av Ascoms løsninger og produkter er kanskje ikke tilgjengelige i alle land.

 

Android og Google Play er varemerker som tilhører Google LLC. Corning og Gorilla er registrerte varemerker for Corning Incorporated.