Egenskaper

Ascom Telligence på nært hold

Pasientvarslingssystemet i detaljer

Helsesektoren er i konstant forandring. Derfor er tradisjonelle kommunikasjonssystemer, inkludert pasientvarslingssystemer, ineffektive. For eksempel har ikke pleierne tid til å gå til pasienten og sjekke hva pasientanropet dreier seg om.

Personalet trenger et system som støtter at de er i konstant bevegelse. Et system som lar dem kommunisere med pasienter og vurdere deres behov mens de er på farten. Det kan spare mange skritt og gi målrettet pleie og omsorg.

Pasientene har tilsvarende behov. De har behov for kontakt med pleiepersonalet, uansett hvor pleiepersonalet befinner seg. Pasientene trenger å kommunisere hva de har behov for slik at de føler en trygghetsskapende kontroll.

Ascom Telligence løser disse og andre utfordringer.

Systemet kobler sammen pasienter, pleiepersonalet, klinisk informasjon, støttesystemer og medisinske enheter. Dette bidrar til å forenkle og gi en med smidig kommunikasjon og arbeidsprosess mellom de mange aktørene involvert i pleien.

Resultatet? Bedre samarbeid, mer fornøyde pasienter og best mulig bruk av ressurser. 

Ascom Telligence. Utviklet for pleiepersonalet.

 

ascom-image-

Ascom Telligence film (ENG) – se alle de smarte funksjonene


Last ned produktbladene for mer informasjon.

01243-01-enx-final-telligence-patient-devices-product-sheet.pdf
PDF

Ascom Telligence pasienthåndsett produktblad (ENG)

Ascom Telligence pasientenheter inkluderer alt fra håndsett med én anropstrykknapp, til enheter med flere knapper for styring av andre ting som TV, radio, gardiner og lys.
01244-01-enx-final-telligence-room-devices-product-sheet.pdf
PDF

Ascom Telligence romenheter produktblad (ENG)

Ascom Telligence romenhetene er eksterne enheter og moduler som forbedrer pleiepersonalets effektivitet og øker pasientsikkerheten.
01245-01-enx-final-telligence-corridor-devices-product-sheet.pdf
PDF

Ascom Telligence korridorenheter produktblad (ENG)

Ascom Telligence korridorenhetene bidrar til å strømlinjeforme kommunikasjonen, forenkle arbeidsprosessene og øke pasientsikkerheten ved å levere tydelig informasjon til pleiepersonalet.
01246-01-enx-final-telligence-staff-devices-product-sheet.pdf
PDF

Ascom Telligence personalenheter produktblad (ENG)

De helt nye Ascom Telligence personalenhetene er noen av de mest intuitive og fleksible enhetene for pleiepersonale som finnes på markedet.
01247-01-enx-final-telligence-control-devices-product-sheet.pdf
PDF

Ascom Telligence styringsenheter produktblad (ENG)

Ascom Telligence systemenheter sørger for at hele Ascom Telligence løsningen er overvåket. But there's more.

Pasientenheter

ascom-image-

Den ergonomiske veien til fornøyde pasienter

Ascom Telligence pasientenheter inkluderer alt fra håndsett med én enkelt signalknapp, til enheter med flere knapper som kombinerer pasientvarslingsfunksjonalitet med styring av andre ting som TV, radio, gardiner og lys.

 • Pasientene kan sende spesifiserte henvendelser (vann, smerte, toalett osv.) til rett pleiepersonale for å minske responstidene.
 • Pleiepersonalet kan spare tid og steg når de bruker de avanserte talefunksjonene til å snakke med pasienten før de går til rommet.
 • Unngå å ødelegge paneler og kontakter med den nye SafeConnect™ magnetiske kontakten.

 

Romenheter

ascom-image-

For best mulig pleie hos pasienten

Bidra til å forbedre pleiepersonalets effektivitet og øke pasientsikkerheten med romenheter som inkluderer romdisplayer, senge- og dørpaneler, talemodul, samt eksterne tilkoblingsmoduler for medisinsk og annet utstyr.

 • Farge, tekst og ikon på hver knapp kan endres for å passe ulike behov.
 • Romenhetene har RJ-45-kontakter som gjør det enkelt og raskt å bytte ut en enhet. Nedetiden for systemet blir derfor minimal.
 • Et kostnadseffektivt og modulært konsept gjør det mulig å skreddersy løsninger som oppfyller spesifikke krav.

Korridorenheter

ascom-image-

Tydelig, visuell kommunikasjon

Bidrar til å strømlinjeforme kommunikasjonen, forenkle arbeidsflyt og øke pasientsikkerheten ved å levere tydelig informasjon til pleiepersonalet. 

 • Ascom Telligence korridorlampene kan enkelt konfigureres med ni forskjellige farger. Stort sett alle typer informasjon kan visualiseres.
 • Farger, blinkefrekvens og lysposisjoner hjelper pleiepersonalet til å enkelt avgjøre typen og prioriteten av anrop eller informasjon. 
 • Moderne design.
 • Ascom Telligence korridor-enheter er utformet slik at LED-lyset kan sees fra alle vinkler.

Personalenheter

ascom-image-

Informative og kompakte kommunikasjonsenheter

De helt nye Ascom Telligence personalenhetene er noen av de mest intuitive og fleksible enhetene på markedet.

Enhetene leverer informasjon hvor og når de ansatte har behov for den.

 • Serviceoppgaver gir ansatte sammenheng og bevissthet om pasientens behov, slik at de kan prioritere og levere optimal pleie.
 • Når en nødsituasjon oppstår, er det enkelt å oppgradere et normalt pasientanrop til nød-anrop for å varsle beredskaps-team.
 • Krystallklar lyd.
 • Ascom Telligence personalenheter har avanserte lydfunksjoner: klar digital lyd, justerbart lydstyrke i rommet (fjernstyrt), og trykk-for-å-snakke.

Enkelte funksjoner i Ascom Telligence 5 kan kreve installering av ytterligere Ascom-produkter.