2nd Line Support Engineer

Customer Care
NL Utrecht · Distans

Werk jij graag samen in een team van collega’s die net zo gedreven zijn als jij om remote technische vraagstukken en incidenten op te lossen.

Ansök nu
december 1, 2021

Altijd een oplossing bieden 

Met geavanceerde communicatiemiddelen ontzorgen wij onze klanten binnen de gezondheidszorg op elk moment. Of het nu gaat om het werken aan een stille IC door slimme alarmsystemen te maken, die op het juiste moment de juiste persoon alarmeren. Of om het inzetten van handige sensorsystemen die het leefpatroon van cliënten in een verzorgingstehuis volgen en zorgen voor actie van de zorgverleners als het nodig is. Binnen de zorg spelen onze communicatiemiddelen een kritische rol. En dát is precies waar jij komt kijken. 

Jij zorgt voor het remote oplossen van de technische vraagstukken en incidenten en werkt samen in een team met collega’s die net zo gedreven zijn als jij om de best mogelijke oplossingen en service aan onze klanten te bieden. 

Jouw dagen zijn gevuld met…

 • Onze klanten vriendelijk en professioneel te woord staan tijdens het afhandelen van een melding.
 • Als eerste aanspreekpunt verwacht de klant dat jij de klus gaat klaren, jij bent de spin in het web en verbindt collega’s in de zoektocht naar de oplossing.  
 • Het remote oplossen van problemen en incidenten in onze systemen bij klanten. Je onderzoekt, je test en je zorgt voor de juiste oplossing. 
 • Bij complexere vraagstukken onderhoud jij contact met klanten, onze internationale collega’s en "de mannen in het veld".

Om de functionaliteit van onze systemen te optimaliseren, garandeert Ascom een 24x7 bereikbaarheid aan klanten. Om dit mogelijk te maken draai je mee in een rooster van beschikbaarheidsdiensten.

Bij Ascom…

Je bent niet zomaar een nummer; je bent een persoon met ambities en dat is belangrijk voor ons. Je kunt je eigen carrière sturen en we zijn er om je daarbij te helpen door te zorgen voor loopbaanontwikkeling, door middel van leren en ontwikkeling, interne kansen en deel uitmaken van wereldwijde en lokale initiatieven en projecten. 

Maar geloof ons niet op ons woord, vraag het maar aan enkele van onze teamleden die al meer dan 20 jaar bij ons werken!

Zij geven je de echte ervaring uit de eerste hand, over hoe het is om te werken met technologie die voorop loopt in de gezondheidszorg en de zakelijke markt.

Jij hebt het…

 • HBO werk- en denkniveau in de IT en interesse in Software en Elektronica
 • De skills om moeiteloos technische kennis op te doen, te onderhouden, te gebruiken en over te brengen.
 • Jij bent een ster in analyseren, waardoor je het kernprobleem bovenwater krijgt.
 • Goede kennis van:   
  • Datanetwerken en Windows servers.
  • SQL databases
  • VM ware en Multi node systemen.
  • Nederlandse en Engelse taal. 

Jij beschikt over een rotsvaste stressbestendigheid die nodig is in een dynamische omgeving vol ad-hoc vragen. Je bewaart de rust, kent je grenzen, stelt prioriteiten en zegt "nee" wanneer dat nodig is. 

Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina. Heb je interesse om met ons mee te doen? Edwin van Heukelom (Service Team Lead Service Desk) en Gerard Wassing (Human Resources Specialist) zijn geïnteresseerd in jou en zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan Gerard via gerard.wassing@ascom.com

Goed om te weten 

Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen (wat kan betekenen dat je een assessment moet invullen). Voordat je bij ons in dienst treedt, vragen we om referenties en antecedentenonderzoek (bijv. VOG).

Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflowoplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische oplossingen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze technologie.

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com

Tillbaka Ansök nu