Contract Administrator & Repair

Professional Services
BE Zaventem · Remote not available

This job is no longer available.

February 21, 2022

Ben jij een ervaren technisch administratief medewerker, die het leuk vindt om eerste aanspreekpunt te zijn voor het beheer van servicecontracten en gemakkelijk kan communiceren met verschillende belanghebbenden gedurende de dag?

Wil jij offertes en verlengingen van servicecontracten voorbereiden, beoordelen, beheren en opvolgen, terwijl jij tegelijkertijd ook verantwoordelijk bent voor het reparatieproces van Ascom?

Als dit je aanspreekt, dan is een rol als Contract Administrator & Repair bij ons misschien wat je zoekt.

Als onderdeel van ons Professional Services-team sta je in de voorhoede van ons bedrijf en bied je ondersteuning aan onze klanten, partners en collega's. Hoewel de functie ook dagelijks repetitief werk omvat, zijn geen twee werkdagen hetzelfde!

Een inkijkje in je dagelijkse werkzaamheden

 • Ondersteunen van het commerciële team bij verlengingen van servicecontracten voor key accounts.
 • Zorgen voor de nodige goedkeuringen en ervoor zorgen dat de standaard contractvoorwaarden worden nageleefd.
 • Servicevoorwaarden uitleggen aan klanten en vragen beantwoorden over contract en dekking.
 • Het bijwerken van de installed base-records op basis van leveringen in de materiaal- en projectactiviteiten en het verwerken van deze wijzigingen
 • Het ontvangen en verwerken van RMA-retouren in het ERP-systeem, onderhouden en bijwerken van relevante informatie gedurende het reparatieproces en zorgen voor passende interne en externe communicatiestromen.

Hier bij Ascom…

Ben je zeker geen nummer; je bent een persoon met ambities en onderdeel van de Ascom familie. Jij bent verantwoordelijk voor het succes in je eigen carrière en wij zijn er om jou daarmee te helpen binnen Ascom en dat doen we door:

Je voldoende mogelijkheden te bieden om jezelf te ontwikkelen middels learning & development programma's (we bieden de mogelijkheid voor het volgen van interne en externe cursussen en trainingen). Daarnaast bieden we je interne doorgroeimogelijkheden. Krijg je de mogelijkheid om een ondersteunende en coördinerende rol in te vullen. Werk je samen met een team van ervaren collega’s en specialisten om samen de gestelde doelen te bereiken. Kun je impact hebben en een verschil maken op de tevredenheid van ons klanten.

Maar, geloof ons vooral niet direct op ons woord, vraag het gerust bij één van de collega’s die hier soms al meer dan 20 jaar werken.

Je hebt het…

Een afgeronde MBO of HBO opleiding, met daarbij een paar jaar ervaring in een technische binnendienst omgeving. 

 • Als je bekend bent met een ERP-systeem of dit hebt gebruikt is dat een pré.
 • Affiniteit met ICT en Techniek
 • Skills die van jou een waardevolle Contract Administrator & Repair maken. 

Denk aan:

 • Kennis van administratieve processen en kennis van MS-office
 • Een zelfstandige en communicatieve werkhouding
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands, Frans (en Engels)

Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden.

Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina.
Heb je interesse om met ons mee te doen? Peter Moens (Head of Services &Operations) en Gerard Wassing (Human Resources Specialist) zijn geïnteresseerd in jou en zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan peter.moens@ascom.com

Wij zijn …

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflow oplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische communicatie oplossingen. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze (zorg)technologie.

Voor meer Informatie over wat we doen: www.ascom.com

Back to list