Commercieel Medewerker Zakelijke Markt

Sales
NL Utrecht · Remote

Voel jij je thuis in een klein sales team met enthousiaste collega's? Reageer dan direct!

Jetzt bewerben
Januar 12, 2022

Als Commercieel Medewerker ben je samen met de Accountmanagers verantwoordelijk voor goede klantrelaties, draag je bij aan een optimale orderintake en handel je de binnenkomende (klant)vragen af, zowel in- als extern. Naast je basiswerkzaamheden, zoals orderverwerking en offerteopvolging, ben jij ook verantwoordelijk voor telefonische acquisitie en het opvolgen van specifieke verkoop- en marketingacties. 

Een inkijkje in je dagelijkse werkzaamheden

Jij bent de contactpersoon in het commerciele proces; voor klanten en voor collega’s binnen de eigen en andere afdelingen. Je ondersteunt en assisteert met name de Accountmanagers en Sales Consultants bij hun werkzaamheden om gezamenlijk de gestelde doelen te realiseren. Kleine en standaard offerte-aanvragen worden door jou zelfstandig afgehandeld. Je beheert actief de klantenportals, initieert commerciële acties en volgt deze op.

Bij Ascom…

Ben je zeker geen “nummer”, je bent een persoon met ambities en onderdeel van de Ascom familie. Jij bent verantwoordelijk voor het succes in je eigen carrière en wij zijn er om jou daarmee te helpen binnen Ascom en dat doen we door:

 • Je voldoende mogelijkheden te bieden om jezelf te ontwikkelen middels learning & development programma's (we bieden de mogelijkheid voor het volgen van interne en externe cursussen en trainingen). Daarnaast bieden tal van interne doorgroei mogelijkheden. Maar, geloof ons vooral niet direct op ons woord, vraag het gerust bij een van de collega’s die hier soms al meer dan 20 jaar werken!
 • Krijg je de mogelijkheid om een sturende rol te hebben in het Salesteam Zakelijke Markt.
 • Werk je samen met een team van ervaren collega’s en specialisten om samen gestelde doelen te kunnen bereiken.
 • Kun je impact hebben en een verschil maken op de veiligheid van ons klanten.

 Jij hebt het…

Een afgeronde MBO of HBO opleiding, met daarbij enige jaren ervaring in een commerciële binnendienst omgeving

 • Affiniteit met ICT en techniek
 • Skills die van jou een waardevolle Commercieel Medewerker maken. Denk aan
  • Kennis van administratieve processen en kent MS office
  • Kennis van (telefonische) verkooptechnieken
  • Een zelfstandige en communicatieve werkhouding
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdruk­kingsvaardigheid

Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina.
Heb je interesse om met ons mee te doen? Fabian Prick (Segment Manager Zakelijke Markt) en Gerard Wassing (Human Resources Specialist) zijn geïnteresseerd in jou en zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan Fabian via fabian.prick@ascom.com

Goed om te weten

Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen (wat kan betekenen dat je een assessment moet invullen). Voordat je bij ons in dienst treedt, vragen we om referenties en antecedentenonderzoek (bijv. VOG).

Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflowoplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische oplossingen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze technologie.

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com

Zurück zu der Liste Jetzt bewerben