Senior System Engineer (Brandmeldinstallaties)

Customer Care
NL Utrecht · Remote

Jetzt bewerben
Oktober 5, 2021

Word jij enthousiast van het oplossen van complexe problemen? Ben jij iemand die het leuk vindt om technische klantoplossingen te implementeren en technische ondersteuning op hoog niveau te bieden aan klanten? 

Dan is de functie van Senior System Engineer bij ons misschien wat je zoekt. 


Jouw dagen zijn gevuld met…

Het bezoeken van klanten, om storingen snel, efficiënt en effectief op te lossen en onderhoud te verrichten aan deze systemen. Jouw team bestaat uit zo'n 20 collega's. Allemaal vakmensen die invulling geven aan een 24/7 serviceverlening die onmisbaar is als het om brandveiligheid gaat.


Bij Ascom…

Je bent niet zomaar een nummer; je bent een persoon met ambities en dat is belangrijk voor ons. Je kunt je eigen carrière sturen en we zijn er om je daarbij te helpen door te zorgen voor loopbaanontwikkeling, door middel van leren en ontwikkeling, interne kansen en deel uitmaken van wereldwijde en lokale initiatieven en projecten. 

Maar geloof ons niet op ons woord, vraag het maar aan enkele van onze teamleden die al meer dan 20 jaar bij ons werken!

Zij geven je de echte ervaring uit de eerste hand, over hoe het is om te werken met technologie die voorop loopt in de gezondheidszorg en de zakelijke markt.

 

Jij hebt het…

  • Een MBO "plus" werk- en denkniveau in de IT en interesse in Elektronica.
  • Een diploma Onderhoudsdeskundige BMI en interesse om verder te studeren.
  • Sterke communicatieve en servicegerichte vaardigheden, waardoor je juist en duidelijk met je klanten communiceert en het belang van de klant altijd voorop staat. 
  • Een goed analytisch vermogen en vaardigheden om helder en adequaat te rapporteren.
  • Skills die van jou een gewaardeerde Senior System Engineer maken. Denk aan kennis van:
  • Computer- en besturingssystemen en de systeemwerking van hard- en software.
  • Meet- en testapparatuur. 
  • Engelse taal; voor het lezen van documentatie bijvoorbeeld.


Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina. Heb je interesse om met ons mee te doen? Fred Hoff (Head of Services ESS) en Gerard Wassing (Human Resources Specialist) zijn geïnteresseerd in jou en zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan Fred via Fred.Hoff@ascom.com.

 

Goed om te weten 

Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen (wat kan betekenen dat je een assessment moet invullen). Voordat je bij ons in dienst treedt, vragen we om referenties en antecedentenonderzoek (bijv. VOG).

Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflowoplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische oplossingen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze technologie.

 

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com

Zurück zu der Liste Jetzt bewerben