Service Engineer

Professional Services
BE Zaventem · Remote

Dieser Job ist leider nicht mehr verfügbar.

August 16, 2022

Ben jij iemand die het leuk vindt om technische klantoplossingen te implementeren en technische ondersteuning te bieden aan klanten en IT-gerelateerde storingen op te lossen? Vind je het leuk om af en toe op afstand en voor de rest op klantlocatie te werken?

Dan is een functie als Service Engineer bij ons misschien wat je zoekt. Als onderdeel van ons Services & Operations-team sta je in de voorhoede van ons bedrijf en het bouwen van oplossingen die uiteindelijk onze klanten helpen.

Jouw dagen worden gevuld met…

Werken aan projecten om technische klantoplossingen te implementeren die integreren met bestaande systemen.
Het bieden van 2e lijns ondersteuning.
Behoud van klanttevredenheid door ervoor te zorgen dat de doorlooptijd van toegewezen projecttaken op schema ligt.
Het vaststellen van goede documentatie standaarden om de traceerbaarheid en bruikbaarheid van geleverde producten en oplossingen te behouden.
Oplossen van IT-gerelateerde storingen in een 24x7 serviceorganisatie

Hier bij Ascom…


Je bent niet zomaar een nummer, je bent een persoon met ambities en dat is belangrijk voor ons. Je kunt je eigen carrière sturen en we zijn er om je daarbij te helpen door:

Het bieden van loopbaanontwikkeling door middel van leren en ontwikkeling, interne kansen en deel uitmaken van wereldwijde en lokale initiatieven en projecten. Maar geloof ons niet op ons woord, vraag het maar aan enkele van onze teamleden die al meer dan 20 jaar bij ons werken!
Geeft u een echte ervaring uit de eerste hand over hoe het is om te werken met technologie die voorop loopt in de gezondheidszorg.
Een verschil maken en impact hebben op het leven in uw gemeenschap.

En jij bent…


Bachelor gekwalificeerd in System Engineering, Application Engineering of een gerelateerde discipline met ervaring in een Systems Engineering-positie of vergelijkbaar.
Vaardig in:
- Inzicht in technische specificaties en mogelijkheden van relevante belangrijke systemen en oplossingen
- Inzicht in firewalls.
- Inzicht in opslag, virtuele machines, taakverdeling, IP-gerelateerde zaken
- Tijdmanagement, sterke prioritering en organisatievaardigheden
- Sterke klantenservice vaardigheden
- Mogelijkheid om goed opgebouwde rapporten te schrijven
Jouw persoonlijke kwaliteiten:
- Sterke affiniteit met en interesse in elektronica
- Gedrevenheid en betrokkenheid, detailgericht
- Analytische en gestructureerde persoonlijkheid
- Hoog niveau van interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden in het Nederlands & Frans (verplicht voor deze functie) en Engels;

Hoe is het om bij Ascom te werken?


We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele van onze getuigenissen van medewerkers op onze carrièrepagina. Heb je interesse om met ons mee te doen? We zijn benieuwd naar alles over jou en zien je sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, kun je die stellen door een e-mail te sturen naar:  bob.gervais@ascom.com.

Goed om te weten


Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zouden willen zien, is het onze insteek om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen (wat kan betekenen dat je een selectie-assessment moet invullen).

Wij zijn…


Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT en mobiele workflowoplossingen. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologie waarmee ze hun gemeenschappen kunnen ondersteunen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze technologie.

Voor meer informatie over wat we doen, bezoek ons op:

www.ascom.com

Zurück zu der Liste