Regional Quality Assurance Manager

Quality & Regulatory
NL Utrecht · Remote

Ben jij de QA-manager voor Ascom in de Benelux?

Jetzt bewerben
Oktober 3, 2022

Ben jij de persoon die, binnen een wereldwijde organisatie, de QA-positie voor de Benelux kan leiden voor technologie oplossingen in de Zorgsector, Enterprise en Safety & Security? Vind je het leuk om verschillende stakeholders uit te dagen en te beïnvloeden om kwaliteits- en procesverbeteringen tot stand te brengen? Heb jij ervaring met het trainen en ondersteunen van medewerkers om met QA-processen om te gaan?

Dan is de rol van Regional Quality Assurance Manager bij ons wellicht wat je zoekt.

Een inkijkje in jouw dagelijkse werkzaamheden…

 • handhaving van alle accreditaties volgens de relevante normen
 • het trainen en coachen van medewerkers in de regio, om beste praktijken op het gebied van kwaliteitsprocessen en gezondheid & veiligheid te promoten
 • het borgen dat alle benodigde documentatie wordt onderhouden en bijgewerkt, volgens de hoogste standaard
 • het analyseren en evalueren van QA-gegevens en het uitgeven van rapporten om meetbare verbeteringen aan te sturen
 • actief betrokken blijven bij proces- en productverificatie/validatie en continue verbeteringen
 • het plannen en uitvoeren van interne audits en het ondersteunen van zowel wereldwijde als regionale externe audits
 • toezicht houden op het CAPA-systeem voor de regio, teams helpen met analyse van oorzaken en het aanreiken van tools voor de probleemoplossing

Jij hebt het…

 • ervaring in het beheren van een ISO-geaccrediteerd kwaliteitsmanagementsysteem - ISO 9001 (essentieel)
 • ervaring met Information Security Management ISO/IEC 27001 & IT Service Management ISO/IEC 20000 (essentieel)
 • ervaring op het gebied van ISO 13485 (is een pré)
 • kennis van gezondheid en veiligheid op de werkplek
 • sterk analytisch met een hands-on benadering
 • zelfstandig en proactief in het aandragen van oplossingen

Je bent een sterke communicator, in zowel de Nederlandse als de Engelse taal – in woord en geschrift - met het vermogen om effectief samen te werken met wereldwijde QA-teams. Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je in Nederland wonen en in staat zijn om regelmatig naar ons kantoor in Utrecht te pendelen.

Hier bij Ascom…

Ben je zeker geen “nummer”, je bent een persoon met ambities en onderdeel van de Ascom familie. Jij bent verantwoordelijk voor het succes in je eigen carrière en wij zijn er om jou daarmee te helpen binnen Ascom en dat doen we door:

 • Je voldoende mogelijkheden te bieden om jezelf te ontwikkelen door middel van onze learning & development programma's (we bieden de mogelijkheid voor het volgen van interne en externe cursussen en trainingen). Daarnaast bieden we je tal van interne doorgroeimogelijkheden. Maar, geloof ons vooral niet direct op ons woord, vraag het gerust bij een van de collega’s die hier soms al meer dan 20 jaar werken!
 • Krijg je de mogelijkheid om een ondersteunende en coördinerende rol in te vullen.
 • Werk je samen met een team van ervaren collega’s en specialisten om samengestelde doelen te kunnen bereiken.
 • Kun je impact hebben en een verschil maken op de tevredenheid van ons klanten.

Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina.

Heb je interesse om met ons mee te doen? Torsten Oschee (Regional QA Manager DACH ) en Gerard Wassing (Human Resources Specialist) zijn geïnteresseerd in jou en zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Gezien het internationale karakter van onze QA-organisatie, ontvangen we jouw CV en motivatie graag in het Engels. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan Gerard via: gerard.wassing@ascom.com

Goed om te weten

Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen. Voordat je bij ons in dienst treedt, vragen we om referenties en antecedentenonderzoek (bijv. VOG).

Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT en mobiele workflow oplossingen. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologie waarmee ze hun gemeenschappen kunnen ondersteunen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze technologie.

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com

Zurück zu der Liste Jetzt bewerben