Application Engineer

Professional Services
SE Gothenburg

Dieser Job ist leider nicht mehr verfügbar.

Februar 28, 2024

Tänk dig att varje dag kunna bidra till att förbättra livskvaliteten för tusentals människor. Att du kan delta i skapandet av lösningar som gör skillnad för dem som arbetar i hälso- och sjukvårdens frontlinje. Att du kan vara en del av ett team som delar din passion för teknik och innovation.

Låter detta tilltalande för dig? I så fall, fortsätt läsa!

Vi söker nu efter en ny kollega till vårt Service & Operations-team i rollen som Application Engineer. Med ditt innovativa mindset och problemlösningsförmåga, blir du en del av ett ambitiöst team som värnar om att ge våra kunder den bästa servicen och uppföljningen, både on-site och remote.

Vi är ett företag som utvecklar och levererar avancerade och användarvänliga system för vårdpersonal. Vår vision är att göra en positiv skillnad för våra kunder och slutanvändare, vilka är de individer som dagligen gör en avgörande insats för patienterna.

Som Application Engineer hos oss kommer du att ha en spännande och varierad roll. Du kommer att vara ansvarig för installation, konfigurering och underhåll av våra system hos våra kunder. Du kommer också att delta i testning, felsökning och optimering av våra lösningar i samarbete med våra systemingenjörer, projektledare och utvecklingsavdelningar.

 

För att trivas i denna roll bör du ha följande kvalifikationer:

Högskoleutbildning inom datavetenskap, ingenjörsvetenskap eller motsvarande utbildningsområde

Gedigen erfarenhet av Windows Server-administration, inklusive domänadministration (AD, etc.)

Gedigen kunskap om nätverk, certifikat (främst SSL) och databaser

Förmåga att skapa och dokumentera en IT-infrastruktur (systemritningar och IP-planer) i samband med implementeringsprojekt

Goda T-SQL-färdigheter för att extrahera data och bistå vid felsökning

Grundläggande förståelse för Unix

Du är teknikintresserad och är en person som älskar att lära sig och ta sig an utmaningar inom teknologi!

 

Vem letar vi efter?

Du närmar dig naturligt utmaningar med ett problemlösningsorienterat mind-set

Du tar dig an situationer med en kreativ inställning och tycker om att tänka utanför ramarna

Att vara en lagspelare är en självklarhet för dig; en för alla, alla för en!

 

Dina dagar kommer att vara fyllda med:

• Du kommer att tillhöra ett team där vi levererar som ett team, lär som ett team och delar huvudvärk från att fixa buggar som ett team.

• Leverera aktiviteter som en del av Ascom Professional Services, inklusive analys av krav, design, installation, idrifttagning och överlämning av kundlösningar.

• Samarbeta med kunder på plats och erbjuda konsultation som hjälper kunderna att identifiera de bästa möjliga tilläggen till deras nuvarande lösningar.

• Etablera goda dokumentationsstandarder för att bevara spårbarheten och servicebarheten för levererade produkter och lösningar.

 

Här på Ascom:

Är du inte bara en variabel; du är en person med drömmar, och det betyder mycket för oss. Ta kontroll över din resa, och vi är här för att assistera dig genom att:

Erbjuda karriärutveckling genom kontinuerligt lärande, interna möjligheter och deltagande i både globala och lokala teknikprojekt

Erbjuda praktisk erfarenhet och verklig världsexponering för toppmodern teknik inom hälso- och sjukvårdsbranschen

Bidra till verklig förändring och lämna ett kodformat avtryck på samhället.


Så om du vill vara en del av ett team som utvecklar innovativa lösningar och delar vår passion för innovation och teknik, skulle vi vilja lära känna dig bättre! Vi håller kontinuerligt i intervjuer, så tveka inte med att skicka in din ansökan till oss!


About Ascom

A global solutions provider focused on healthcare ICT and mobile workflow solutions. Headquartered in Switzerland, our business spans 18 countries. It has been supporting the healthcare industry for close to 160 years by providing them with technology to enable them to support their communities.

Ascom is an equal opportunity employer committed to fostering diversity, equity, and inclusion. We welcome applicants of all backgrounds and do not discriminate based on race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, marital status, veteran status, disability, or any other protected status. We believe that a diverse workforce strengthens our team, drives innovation, and enriches our workplace. Join us in creating an inclusive environment where everyone is valued and has equal opportunities to succeed.


Together we can make a difference in the lives of the people who benefit from our technology.

To learn more about what we do, visit us at: www.ascom.com

Zurück zu der Liste