Senior System Engineer Update team

Professional Services
NL Utrecht

This job is no longer available.

January 31, 2023

 

Binnen Ascom gaan we starten met een nieuw team dat zich gaat richten op de acquisitie, de voorbereiding en de uitrol van grote en complexe software-update projecten, in “real-life” IT-omgevingen. We doen dit bij onze relaties in de Zorgsector (ziekenhuizen en langdurende zorginstellingen) en ons Enterprise segment.

Het team bestaat straks uit enthousiaste ICT-pioniers en ervaren kwaliteitsbewuste IT-specialisten.

We zijn op zoek naar een Senior System Engineer.

 

 

Jouw dagen zijn gevuld met…

Het bezoeken van klanten, in met name de zorgsector, om storingen snel, efficiënt en effectief op te lossen en onderhoud te verrichten aan deze systemen. Jouw team bestaat uit zo'n 20 collega's. Allemaal vakmensen die invulling geven aan een 24/7 serviceverlening die onmisbaar is in deze zo belangrijke sector.

 

Bij Ascom…

Je bent niet zomaar een nummer; je bent een persoon met ambities en dat is belangrijk voor ons. Je kunt je eigen carrière sturen en we zijn er om je daarbij te helpen door te zorgen voor loopbaanontwikkeling, door middel van leren en ontwikkeling, interne kansen en deel uitmaken van wereldwijde en lokale initiatieven en projecten.

Maar geloof ons niet op ons woord, vraag het maar aan enkele van onze teamleden die al meer dan 20 jaar bij ons werken!

Zij geven je de echte ervaring uit de eerste hand, over hoe het is om te werken met technologie die voorop loopt in de gezondheidszorg en de zakelijke markt.

 

Jij hebt het…

  • Een MBO "plus" werk- en denkniveau in de IT en interesse in Elektronica.
  • Sterke communicatieve en servicegerichte vaardigheden, waardoor je juist en duidelijk met je klanten communiceert en het belang van de klant altijd voorop staat.
  • Een goed analytisch vermogen en vaardigheden om helder en adequaat te rapporteren.
  • Skills die van jou een gewaardeerde Senior System Engineer maken. Denk aan kennis van:
  • DHCP, IP, netwerken en virtualisatie.
  • Computer- en besturingssystemen en de systeemwerking van hard- en software.
  • Meet- en testapparatuur.
  • Engelse taal; voor het lezen van documentatie bijvoorbeeld.

 

Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina.
Heb je interesse om met ons mee te doen? Leo van den Berg (Business Change Manager) is geïnteresseerd in jou en ziet jouw sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan Leo via Leo.vandenberg@ascom.com

 

Goed om te weten

Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen (wat kan betekenen dat je een assessment moet invullen). Voordat je bij ons in dienst treedt, vragen we om referenties en antecedentenonderzoek (bijv. VOG).

 

Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflowoplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische oplossingen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze technologie.

 

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com

Back to list