Inside Sales

Sales
NL Utrecht · Remote not available

Apply now
March 23, 2023

Krijg jij energie van het ondersteunen van klanten en het assisteren van accountmanagers bij het verkopen van communicatie-/zorgtechnologie binnen de markt voor langdurige zorg? Hou je van de afwisseling en uitdaging van tientallen telefoontjes en interacties per dag, het kwalificeren van prospects en het sluiten van contracten? Spreekt het idee je aan om een fundamentele rol te spelen bij het behalen van onze ambitieuze doelen voor omzetgroei? Dan is een Inside Sales-functie bij ons misschien wel wat je zoekt.

Als onderdeel van ons verkoopteam sta je in de voorhoede van ons bedrijf en ondersteun je onze klanten door deskundige zorg te bieden.

Je dagen zullen gevuld zijn met...

  • De verantwoordelijkheid voor een reeks accounts: klantrelatie, services en bijbehorende services
  • Het vinden van nieuwe verkoopkansen door middel van inkomende leadopvolging en uitgaande cold calls en e-mails
  • Opportunities bijhouden in CRM en gekwalificeerde opportunities doorsturen naar de juiste collega voor verdere ontwikkeling en afsluiting
  • Nauwe samenwerking met de Accountmanagers
  • Integratie van kwaliteit en continue verbetering als onderdeel van de algehele taakuitvoering
  • Assisteren bij Business Development

Hier bij Ascom...

Je bent geen nummer, je bent een persoon met ambities en dat is belangrijk voor ons. Je kunt je eigen carrière sturen en wij zijn er om je daarbij te helpen door: Loopbaanontwikkeling bieden we door middel van leren en ontwikkeling, interne kansen en deel uitmaken van wereldwijde en lokale initiatieven en projecten.

Maar geloof ons niet op ons woord, vraag het maar aan enkele van onze teamleden die al meer dan 20 jaar bij ons werken! Dit geeft je een levensechte ervaring uit de eerste hand over hoe het is om te werken met technologie die toonaangevend is in de gezondheidszorg.

En jij bent…

ervaren in een commerciële omgeving en binnen de verkoop binnendienst. Je bent zelfstandig en ondernemend. Je werk- en denkniveau is MBO+. Je bent een native speaker Nederlands.

Je bent in staat om samen te werken.

Ervaring met verkopen in de gezondheidszorg, detailhandel of horeca is een pluspunt. We horen graag meer over je, dus stuur ons je cv.

Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op ICT voor de gezondheidszorg en mobiele workflowoplossingen. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, is actief in 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorgsector al bijna 160 jaar door hen technologie te bieden waarmee ze hun gemeenschappen kunnen ondersteunen. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die baat hebben bij onze zorgtechnologie.

Back to list Apply now