System Engineer

Operations
NO Oslo

Dette job er ikke længere tilgængeligt.

september 28, 2022

Er du en som liker å implementere tekniske IT løsninger og gi støtte til kunder? Liker du å jobbe eksternt fra tid til annen og ha en arbeidssituasjon hvor ingen dager er like?

I så fall kan en rolle som systemingeniør hos oss være det du ser etter. Som en del av vårt profesjonelle service- eller kundeserviceteam vil du være en svært viktig del av virksomheten vår og bygge løsninger som hjelper kundene våre.

Dine dager fylles med…

Jobbe med prosjekter for å implementere tekniske kundeløsninger enten remote eller hos kunden.

Opprettholde kundetilfredshet ved å sikre at tildelte prosjektoppgaver følger tidsplanen.

Etablere gode dokumentasjonsstandarder for å bevare sporbarheten og servicevennligheten til leverte produkter og løsninger.

Løse IT-relaterte feil i en 24x7 serviceorganisasjon.

Jobbe både selvstendig og i teams med flinke og erfarne kollegaer.

Levere og supportere kritiske løsninger som gjør en forskjell hos kunder med viktige samfunnsmessige oppgaver.

 

Her hos Ascom…

Du er ikke bare et tall, du er en person med ambisjoner og det er viktig for oss. Du kan drive din egen karriere, og vi er her for å hjelpe deg med det ved å:

Gi karriereprogresjon gjennom læring og utvikling, interne muligheter og være en del av globale og lokale initiativ og prosjekter. Men ikke ta vårt ord for det, bare spør noen i teamet vårt som har vært med oss i over 15 år!

Vi ønsker å gi deg en førstehåndsopplevelse om hvordan det er å jobbe med teknologi som er i forkant av helsesektoren. Å gjøre en forskjell og ha en innvirkning på livene i samfunnet ditt.

Med denne stillingen følger det med firmabil. Vi har flotte, store lokaler på Alna, og det er mulighet for hjemmekontor. Ascom har gode pensjonsordninger og helseforsikring for alle våre ansatte.

Og du er…

En viktig del av teamet i gjennomføring av Ascoms leveranseprosjekter for helseforetak, kommuner og kriminalomsorgen. Utfører serviceoppdrag, vedlikehold og årlige kontroller. Sikre god dokumentasjon underveis i arbeidet. Samarbeide tett med Ascoms prosjektledere i alle faser. Du må kunne sikkerhetsklareres, og ha førerkort klasse B. Du må også være innstilt på noe reisevirksomhet. Etter hvert vil du også være en del av Ascom sin 24/7 vaktordning.

Dyktig innen:

 • Forstå tekniske spesifikasjoner og muligheter for relevante nøkkelsystemer og løsninger
 • Kjennskap til telekommunikasjon og nettverk
 • Virtualisering og lastbalansering
 • Feilsøke og rette feil, både på HW og SW
 • Tidsstyring, sterk prioritering og organiseringsevne
 • Sterk kundeservicekompetanse
 • Evne til å skrive gode rapporter
 • Norsk flytende både skriftlig og muntlig
 • Engelsk god evne både skriftlig og muntlig

Dine personlige kvaliteter:

 • Sterk tilhørighet og interesse for teknikk og IT
 • Ha pågangsmot og engasjement
 • Selvstendig med evne til å prestere i intensive omgivelser og til å overholde tidsfrister
 • Analytisk og strukturert
 • Sterk lagspiller med høye mellommenneskelige og kommunikasjonsevner
 • Lærer raskt, med tilhørighet til tekniske og IT-relaterte emnerHvordan er det å jobbe hos Ascom?

Vi er glade i utfordringer og å bygge ting vi er stolte av, spesielt når løsningene våre løser kritiske hendelser. Alle i Ascom betyr noe og blir høyt verdsatt. Er du interessert i å bli med oss? Håkon Storm, Leder for Service & Operations er interessert i å høre alt om deg og ser frem til å motta din søknad. Hvis du har spørsmål i mellomtiden, spør gjerne ved å sende en e-post til Hakon.Storm@ascom.com

Vi er…

Ascom er en global leverandør av IKT- og mobilitetsløsninger som fokuserer på å utvikle forretningskritiske, sanntidsløsninger for miljøer der mobilitet, stabilitet og tid er sentrale faktorer. Våre løsninger benyttes i helsesektoren, sikkerhet, industri og detaljhandelen.  Vi jobber med å effektivisere informasjon og presentere den på en enkel og oversiktlig måte. Med dette kan vi gi et best mulig beslutningsgrunnlag - når som helst og hvor som helst. Målet vårt er å skape økt pasientsikkerhet og effektive pleieprosesser ved å gi helsepersonell tilgang til tidskritisk informasjon – og mer tid til pasienten.

Vår helseløsning består av en kraftig integrasjon- og meldingsplattform og en unik produktportefølje innen klinisk kommunikasjon og samhandling.  Med sterk kompetanse og lang erfaring utvikler vi fremtidsrettede løsninger som støtter effektiv arbeidsflyt. I Norge har vi en stor kundemasse av profilerte kunder med langsiktige partnerskap.  Ascom Norway AS har kontorer i Oslo og Trondheim. Ascom er representert i 18 land med over 1300 medarbeidere. Vårt hovedkvarter er i Baar, Sveits. Ascom er notert på SIX Swiss Exchange i Zürich (ASCN).

For å lære mer om hva vi gjør, besøk oss på: www.ascom.com

Tilbage