Historien om Ascom Myco

Mere tid til den enkelte patient

Historien om Ascom Myco er faktisk ret enkel. I vores dialog med sygeplejersker mødte vi altid det samme ønske: At få et arbejdsredskab som kunne frigive mere tid til patienterne. De fortalte, at deres krav var:

  • At kunne modtage beskeder og patientoplysninger direkte på en personlig mobil enhed.
  • At kunne afslutte opgaver uden at blive afbrudt – især hvis en kollega allerede havde reageret.
  • At kunne arbejde i et flow, hvor informationerne kommer til personalet og ikke omvendt, så tiden kan bruges på patienterne frem for ved computeren.

R&D i virkeligheden

Vi påtog os opgaven og rådførte os med ICT-eksperter og hospitalsledelser. Men vi brugte mest tid på afdelingerne. Vi fulgte sygeplejersker og klinikere i hundredevis af timer for selv at opleve, hvordan deres arbejdsdag udspiller sig. Vi lærte en masse – og lagde det hele ind i Ascom Myco.

Ascom Myco kombinerer en lang række funktioner i en robust og ergonomisk smartphone. Det er en Android-smartphone skabt til sundhedssektoren. Men også den centrale hub til Ascom Healthcare Platform. Det betyder, at brugerne kan modtage og håndtere beskeder fra medikoteknisk udstyr, patientkald, kliniske data, opgaver osv. på deres Myco, uanset hvor de befinder sig. Den understøtter også det stigende antal apps til sundhedssektoren. Og med anden generation Ascom Myco 2 har brugerne også adgang til tusindvis af apps via Google Play. 

Sundhedssektorens spydspidser

Sygeplejerskerne er sundhedssektorens spydspidser. De fortjener de bedste redskaber til at udføre deres arbejde. Med Ascom Myco er patientoplysninger langt om længe lige så mobile som personalet selv. Personalet kan nu tilgå, opdatere, dele og bearbejde informationer på én og samme mobile enhed. Det er teknisk innovation bogstaveligt talt. Og et fantastisk eksempel på, at ICT kan bidrage til en lys fremtid for sundhedssektoren.

Ascom Myco – anvendes af sygeplejersker verden over.
 

Kom med bag scenen og hør om udviklingen af Ascom Myco.

Specifikke funktioner i Ascom Myco 2 kan kræve, at andre Ascom-produkter er installeret. 
Tilgængelighed, konfiguration og specifikationer for Ascoms produkter, services og løsninger kan variere fra land til land. Kontakt din nærmeste Ascom-repræsentant, hvis du ønsker yderligere information.