Planner

Customer Care
NL Utrecht

This job is no longer available.

September 12, 2022

 

Samen met een paar collega’s zorg jij voor de optimale planning van medewerkers, die in de buitendienst projecten in bedrijfstellen, storingen oplossen en preventief onderhoud uitvoeren. Jouw bijdrage resulteert erin dat de systemen van Ascom gaan én blijven werken. Denk daarbij aan communicatie en healthcare systemen.

Jouw dagen zijn gevuld met…

Het plannen van uit te voeren werkzaamheden van 25 medewerkers in de buitendienst. Daarbij heb je veelvuldig contact met klanten en opdrachtgevers en natuurlijk met collega’s die “in het veld” die werkzaamheden moeten uitvoeren. Jouw planning is dynamisch, efficiënt en effectief en houdt rekening met specifieke omstandigheden bij klanten. Daarbij worden de belangen en wensen van de collega’s in de buitendienst niet uit het oog verloren. De werkzaamheden kunnen gedeeltelijk vanuit huis verricht worden, maar je werkt ook meerdere dagen per week samen met je directe planningscollega's op het kantoor van Ascom. 

Bij Ascom…

Je bent niet zomaar een nummer; je bent een persoon met ambities en dat is belangrijk voor ons. Je kunt je eigen carrière sturen en we zijn er om je daarbij te helpen door te zorgen voor loopbaanontwikkeling, door middel van leren en ontwikkeling, interne kansen en deel uitmaken van wereldwijde en lokale initiatieven en projecten. 

Maar geloof ons niet op ons woord, vraag het maar aan enkele van onze teamleden die soms al meer dan 20 jaar bij ons werken!

Zij geven je de echte ervaring uit de eerste hand, over hoe het is om te werken met technologie die voorop loopt in de gezondheidszorg en de zakelijke markt.

Jij hebt het…

  • Een afgeronde MBO opleiding
  • Ervaring als planner, bij voorkeur in de technische omgeving
  • Skills die van jou een waardevolle planner maken. Denk aan
    • Kennis van planningstechnieken en administratieve processen
    • Een zelfstandige en proactieve werkhouding
    • Goede mondelinge en schriftelijke uitdruk­kingsvaardigheid

Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina. Heb je interesse om met ons mee te doen? Arie Gersen (Manager Logistics & PMO) en Gerard Wassing (Human Resources Specialist) zijn geïnteresseerd in jou en zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan Arie Gersen via arie.gersen@ascom.com

Goed om te weten 

Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen (wat kan betekenen dat je een assessment moet invullen). Voordat je bij ons in dienst treedt, vragen we om referenties en antecedentenonderzoek (bijv. VOG).

Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflowoplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische oplossingen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze technologie.

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com


Back to list