Software Implementation Engineer

Professional Services
SE Gothenburg, SE Stockholm · Remote not available

Är du en noggrann och serviceinriktad ingenjör som vill arbeta med installation och drift av mjukvarulösningar? Se hit!

Apply now
September 8, 2021

Som Software Implementation Engineer på Ascom är du en del av det team som ansvarar för att kritiska kommunikationssystem hos kunderna fungerar. Att ett akutlarm vid t.ex. ett hjärtstopp på ett sjukhus fungerar blir din förtjänst, ditt jobb kan rädda liv! Ascoms lösningar används i system med upp till flera tusen användare som ställer stora krav på tillförlitlighet. Du kommer att vara en del av en händelserik och dynamisk organisation, där det finns ett starkt driv och en vilja att utvecklas tillsammans!

Dina dagar kommer innefatta...

  • Driftsätta mjukvarulösningar på plats hos kund, men även på distans
  • Delta i utveckling av vår leveransmetodik och rutinformuleringen kopplat till mjukvaruprojekt samt för avancerad felsökning

Närvaro hos våra kunder är mycket viktigt, vilket innebär att resor i den mån det är behov av dessa är en naturlig del av tjänsten.

Här på Ascom…

Är du inte bara en siffra, du är en medarbetare med ambitioner och det är viktigt för oss. Vi är här för att hjälpa dig att växa och utvecklas genom att:

  • Främja din karriär genom lärande och utveckling, interna möjligheter och att vara en del av globala och lokala initiativ och projekt. Men ta inte vårt ord för det, fråga bara några av våra kollegor som har varit med oss i över 20 år!
  • Att ge dig en förstahandsupplevelse om hur det är att arbeta med innovativ teknik som ligger i framkant inom hälso-och sjukvårdsindustrin. 
  • Göra verklig skillnad i arbetet som bidrar till samhället. 

Du har... 

Relevant högskoleutbildning såsom högskole-/civilingenjör inom data, telekom, elektronik. För att lyckas i rollen ser vi det som nödvändigt att du har minst två års erfarenhet som mjukvaruingenjör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av installation och drift av moderna serverlösningar. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett krav såväl som att inneha B-körkort.

Du är...

En person med en vilja att utvecklas och att tillsammans med teamet lösa problem och utarbeta lösningar. Du skall tycka om att ha kundkontakt, ha en bra känsla för service och vara en god kollega. Med tanke på de affärskritiska system vi levererar mot kund, är det av största vikt att du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Vi är...

En global leverantör av lösningar med fokus på IKT för hälso-och sjukvården och mobila lösningar för arbetsflöden. Med ett huvudkontor i Schweiz sträcker sig verksamheten över 18 länder och har stött vårdbranschen i nära 160 år genom att förse dem med teknik som gör det möjligt för dem att stödja sina samhällen.

Tillsammans kan vi göra skillnad. Om du vill veta mer om vad vi gör kan du besöka oss på: www.ascom.com

Back to list Apply now