Project Field Engineer

Professional Services
NL Utrecht

This job is no longer available.

August 16, 2022

Dankzij jou kunnen wij projecten realiseren in de zorgsector - Ziekenhuizen en Langdurige Zorg - en de zakelijke markt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan oplossingen voor communicatie, samenwerking en alarmering die integreren met een breed scala bestaande zorgsystemen, medische apparatuur en wearables. 

Oplossingen voor zorgverleners, bewoners en cliënten in de ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. 

En voor de zakelijke markt: Mobiele communicatie, persoonsalarmering en veiligheidsoplossingen voor elke bedrijfsomgeving - van industrie tot beveiliging, van overheid tot hospitality.


Jouw dagen zijn gevuld met…

Het zelfstandig inbedrijfstellen van projecten overeenkomstig de projectspecificatie die met de klant zijn overeengekomen. Daarbij is het soms ook nodig zelf op kleine schaal installatiewerkzaamheden  uit te voeren. Naast de contacten met je leidinggevende heb je veelvuldig contact met de verantwoordelijke Project Manager over de voortgang van het project.


Bij Ascom…

Je bent niet zomaar een nummer; je bent een persoon met ambities en dat is belangrijk voor ons. Je kunt je eigen carrière sturen en we zijn er om je daarbij te helpen door te zorgen voor loopbaanontwikkeling, door middel van leren en ontwikkeling, interne kansen en deel uitmaken van wereldwijde en lokale initiatieven en projecten. 

Maar geloof ons niet op ons woord, vraag het maar aan enkele van onze teamleden die al meer dan 20 jaar bij ons werken!

Zij geven je de echte ervaring uit de eerste hand, over hoe het is om te werken met technologie die voorop loopt in de gezondheidszorg en de zakelijke markt.

 

Jij hebt het…

  • MBO-denk- en werkniveau - richting IT / Elektronica .
  • Werkervaring in de telecommunicatie


Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina.
Heb je interesse om met ons mee te doen? Maurice Broerse (Head of Project Field Engineering) en Gerard Wassing (Human Resources Specialist) zijn geïnteresseerd in jou en zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan Maurice via maurice.broerse@ascom.com


Goed om te weten
Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen (wat kan betekenen dat je een assessment moet invullen). Voordat we in dienst treden, vragen we om referenties en antecedentenonderzoek (bijv. VOG).


Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflowoplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische oplossingen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze technologie.


Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com

Back to list