Pre-Sales Engineer

Sales
BE Zaventem · Remote

Ook een uitdagende technisch-commerciële functie voor Young Professionals.

Apply now
August 5, 2022

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende job waarin je, met jouw ICT-kennis (hardware & software), kennis van techniek en passie voor contacten met klanten een sales team ondersteunt?

Jíj ondersteunt in deze functie de Account Managers in het sales team. De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en maken van projecteringen, calculaties en offertes. Uiteraard is klantcontact hierbij belangrijk, zowel online als on-site.

Jouw dagen zijn gevuld met…

 • Uitdagingen van onze prospects en klanten op te lossen door hun behoeften te vertalen in IT-oplossingen (hardware & software) in een sfeer van "solution selling".
 • het uitwerken van projecteringen en offertes, inclusief de bijbehorende calculaties
 • continue afstemming met en het bieden van ondersteuning aan klanten
 • de dagelijkse samenwerking met de Account Managers en onze Head of Solutions.
 • structurele afstemming met de collega's in het uitvoeringsteam van Professional Service
 • het onderhouden en vergroten van de eigen kennis van het productportfolio
 • focus houden op verbetering van werkprocessen/tooling voor het uitbrengen van voorstellen aan klanten

Bij Ascom…

Je bent niet zomaar een nummer; je bent een persoon met ambities en dat is belangrijk voor ons. Je kunt je eigen carrière sturen en we zijn er om je daarbij te helpen door te zorgen voor loopbaanontwikkeling. Dat faciliteren we door middel van leren en ontwikkeling, interne kansen en deel uitmaken van wereldwijde en lokale initiatieven en projecten.

Maar geloof ons niet op ons woord; vraag het maar aan enkele van onze teamleden die soms al meer dan 20 jaar bij ons werken! Zij geven je de echte ervaring uit de eerste hand, over hoe het is om te werken met technologie die voorop loopt in de gezondheidszorg en de zakelijke markt.

Jij hebt het…

 • Werk- en denkniveau: HBO; IT gerelateerd.
 • Je bent gedreven, accuraat en een echte teamspeler.
 • Hoog niveau van interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden in het Nederlands & Frans (verplicht voor deze functie) en Engels
 • Ervaring in vergelijkbare technisch-commerciële functie is een pré.

Het zelfde geldt voor aantoonbare ervaring, gericht op alarmering- en communicatie systemen en/of domotica oplossingen, binnen de Langdurige Zorg of de Ziekenhuisbranche,

Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd.

Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina. Heb je interesse om met ons mee te doen? Zoltan Bus (BeLux Country Lead / Head of Sales) en Gerard Wassing (Human Resources Specialist) zijn geïnteresseerd in jou en zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan Zoltan via zoltan.bus@ascom.com.

Goed om te weten

Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen (wat kan betekenen dat je een assessment moet invullen).

Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflow oplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische oplossingen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze technologie.

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com

Back to list Apply now