Project Field Engineer

Professional Services
NL Utrecht · Hybrid

We hebben ruimte voor een gedreven Technicus die in een dynamische omgeving goed kan functioneren.

Apply now
June 2, 2023

Funtiebeschijving

Dankzij jou kunnen wij projecten realiseren in de zorgsector. Ziekenhuizen, langdurige zorg en de zakelijke markt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan oplossingen voor communicatie, samenwerking en alarmering, die integreren met een breed scala aan bestaande zorgssytemen, medische appartuur en wearables.

We bieden oplossingen voor zorgverleners, bewoners en cliënten in de ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. 
En voor de zakelijke markt: Mobiele communicatie, persoonsalarmering en veiligheidsoplossingen voor elke bedrijfsomgeving. Van industrie tot beveiliging van overheid tot hospitality.

Jouw dagen zijn gevuld met….

Het zelfstandig inbedrijfstellen van projecten, overeenkomstig met de projectspecificaties die met de klant zijn overeengekomen. Daarbij is het soms ook nodig zelf op kleine schaal installatiewerkzaamheden uit te voeren en/of een storing op te lossen. Je draait ook mee met storingsdiensten in een met gemotiveerde en ervaren collega's die jou graag verwelkomen als nieuwe collega. 

Naast de contacten met je leidinggevende, heb je veelvuldig contact met de verantwoordelijke Project Manager over de voortgang van het project en met Plan-Office.

Bij Ascom..

Je bent een persoon met ambities en dat is belangrijk voor ons. Je kunt je eigen carriere sturen en we zijn er om je daarbij te helpen, door te zorgen voor loopbaanontwikkeling. Leren en ontwikkelen  gaan hand in hand en er zijn goede mogelijkheden om jouw carrière binnen deze internationale organisatie vorm te geven.

Je komt in deze functie in een team van 20 technici terecht, waarbij het aantal dienstjaren uiteenloopt van 1 tot wel 42 jaar! En dat is niet voor niets natuurlijk.

Wij hebben een hecht team waarin we voor elkaar klaar staan. Dus kom je ergens niet uit….je staat er niet alleen voor!

Jij hebt het…

  • MBO werk- en denkniveau richting IT/Elektronica.
  • Goede communicatie skills.
  • Je bent gezond nieuwsgierig en leergierig.
  • Zelfstandig werken vind je leuk. 
  • Oog voor je omgeving en pro actief handelen waar nodig. 

Interesse?

Neem contact op met Maurice Broerse via maurice.broerse@ascom.com of bel/app naar 06 40555304.

Back to list Apply now