Clinical Consultant

SE Stockholm

Dette job er ikke længere tilgængeligt.

oktober 31, 2022

Har du erfarenhet inom sjukvården och ett stort intresse för IT? Letar du efter din nästa utmaning? Bli klinisk konsult hos oss! Din erfarenhet är central för att säkerställa att våra lösningar och produkter används på bästa sätt för våra kunder och tillsammans kan vi göra skillnad.

Dina dagar kommer bland annat att bestå av att...

• Delta aktivt i koordinering och genomförande av kliniska utvärderingar, lösningsdemonstrationer och presentationer.

• Bedöma kunders nuvarande arbetsflöde och ge en detaljerad översikt över potentiella arbetsflödesalternativ som stöds för att hitta rätt lösning för kunden.

• Förstå och beskriva de kliniska konsekvenserna av konfigurationsval för kunder.

• Förstå vad kunden behöver av utbildning för att underlätta den bästa implementeringsprocessen och användningen av lösningarna.

Här på Ascom…

Är du inte bara en siffra, du är en medarbetare med ambitioner och det är viktigt för oss. Vi är här för att hjälpa dig att växa och utvecklas genom att:

  • Främja din karriär genom lärande och utveckling, interna möjligheter och att vara en del av globala och lokala initiativ och projekt. Men ta inte vårt ord för det, fråga bara några av våra kollegor som har varit med oss i över 20 år!

  • Att ge dig en förstahandsupplevelse om hur det är att arbeta med innovativ teknik som ligger i framkant inom hälso-och sjukvårdsindustrin.

  • Göra verklig skillnad i arbetet som bidrar till samhället.

Du har...

Relevant högskoleutbildning inom ett kliniskt område och har minst 3 års erfarenhet av kliniskt arbete, gärna inom intensivvård. Du har teknisk förståelse för kliniska arbetsflöden och har tidigare erfarenhet av implementering och användning av komplexa kliniska IT-system och lösningar.

Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett krav.

Vi är...

En global leverantör av lösningar med fokus på IKT för hälso-och sjukvården och mobila lösningar för arbetsflöden. Med ett huvudkontor i Schweiz sträcker sig verksamheten över 18 länder och har stött vårdbranschen i nära 160 år genom att förse dem med teknik som gör det möjligt för dem att stödja sina samhällen.

Tillsammans kan vi göra skillnad. Om du vill veta mer om vad vi gör kan du besöka oss på: www.ascom.com
  

Tilbage