Languages :

Ascom Myco 3 voor Enterprise

De hands-on oplossing voor meer productiviteit en klanttevredenheid

Met de Ascom Myco 3 kan mobiel personeel tijdkritische informatie in nagenoeg realtime ontvangen, verzenden, delen, toevoegen en filteren. Ze ontvangen statusupdates over kritische apparatuur en parameters op het scherm in verschillende formats, zoals video, spraak, tekst, grafieken.

Bovendien kunnen ze met de Myco 3 machines, pompen, liften en andere apparatuur of afstand bedienen. Alarmen gaan naar aangewezen ontvangers en worden zo nodig automatisch doorgestuurd naar collega's. 

Myco 3 kan geïntegreerd worden in alle toonaangevende gebouwbeheersystemen en alarmoplossingen. 

Bekijk hoe medewerkers met de Ascom Myco 3 in staat zijn snel te reageren met de juiste maatregelen bij onverwachte gebeurtenissen.

Ascom Myco 3 | Ondersteun uw mobiele personeel

Ondersteun mobiel personeel

  • Alarmen ter bevestiging naar geselecteerde ontvangers
  • Statuschecks ontvangen van deuren, ventilatoren, temperaturen, etc.
  • Op afstand bedienen van machines, pompen, liften, etc.
Ascom Myco 3 | Smartphone voor efficiëntere workflows

Realiseer efficiëntere workflows

  • Onderweg taken toewijzen en vorderingen volgen
  • Communicatiehiaten verkleinen tussen apparatuur, personeel en klanten
  • Reactiesnelheid verhogen op verzoeken van klanten/gasten en technische problemen 
Ascom Myco 3 | Smartphone voor continue verbetering

Continue verbetering mogelijk

  • Verzamelen van gedetailleerde loggegevens en opslaan voor analyse en continue verbeteringen
  • Bijhouden van registraties conform wet- en regelgeving

Myco 3, gebouwd om te werken

De Ascom Myco 3 combineert de gebruiksvriendelijkheid van een Android™ smartphone met de robuuste, professionele eigenschappen die mobiele medewerkers nodig hebben.

Gebouwd voor het zware werk. Robuuste constructie voor veeleisende omgevingen. Het touchscreen is gemaakt van extra sterk Corning® Gorilla® 3 glas. Binnenin draait een forse octa-core 2 GHz processor, met 4 GB RAM en 32 GB Flash-geheugen.

Een continue werking. De Ascom Myco 3 is voorzien van een hot-swappable accu. Dat wil zeggen dat de bedieningsapps niet uitgeschakeld of afgesloten hoeven te worden bij het verwisselen van de accu.

Optimaal overzicht. Voorzien van een 5" scherm voor optimaal zicht en gebruikersgemak. De hoge schermresolutie vergroot de leesbaarheid, wat kan bijdragen tot  minder fouten en snellere workflows.

 

Ascom Myco 3 | Robuust voor professionals

In hotels kan Myco 3 met ondersteunende apps en software de huishouding en gastendiensten helpen stroomlijnen. Chefs kunnen taken toewijzen aan mobiel personeel en de reactiesnelheid volgen.

Ondersteun Industrie 4.0 met Myco 3

Met Ascom Myco 3 kunt u profiteren van de ‘Industry 4.0’ revolutie - de verbinding tussen mensen, machines en processen. Myco 3, een onderdeel van de Ascom-oplossing, kan gegevens weergeven van diverse punten in een omgeving. Deze gegevens kunnen vervolgens geanalyseerd worden om besluiten en preventief onderhoud te optimaliseren. Het eindresultaat? Maximale beschikbaarheid van apparatuur, optimale prestaties en productkwaliteit die samen de OEE (Overall Equipment Effectiveness) verbeteren.

 

 

Bekijk hoe de Ascom Myco 3 medewerkers in de detailhandel kan ondersteunen, de klanttevredenheid kan vergroten en de workflows kan stroomlijnen.

ascom-myco3-enterprise-brochure.pdf
PDF

Ascom Myco 3 Enterprise brochure

Download hier de brochure
ascom-myco-3-product-sheet.pdf
PDF

Ascom Myco 3 Product sheet

Download hier het product sheet

Meerdere producten van Ascom en derden ondersteunen de beschreven kenmerken en functies. Wellicht zijn in bepaalde landen niet alle Ascom-oplossingen en -producten verkrijgbaar. 

Android en Google Play zijn handelsmerken van Google LLC. Corning en Gorilla zijn gedeponeerde handelsmerken van Corning Incorporated.