Languages :

Productiviteit, veiligheid, klanttevredenheid. 

Drie belangrijke voordelen van één totaaloplossing 

Het Ascom Enterprise Platform is een uniek en compleet portfolio voor communicatie- en workflowoptimalisatie voor de industrie, overheid, hospitality en beveiligingssector. Het Ascom Enterprise Platform, dat wereldwijd door tal van bedrijven gebruikt en vertrouwd wordt, kan met vrijwel alle telefonie-, alarm-, IT- en procesmanagementsystemen geïntegreerd worden. Het platform omvat professionele hardware, software, mobiele devices (waaronder ATEX-gecertificeerde telefoons), after-sales support en service.  

 

De voordelen van workflowmanagement/ systeemintegratie

Bij welke soort gebouwen is het nuttig? En welke systemen kun je allemaal aan elkaar koppelen door middel van een platform?

De koppeling tussen rookmelder en camera is een voorbeeld van systeemintegratie, oftewel workflowmanagement . De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Zo kan een brandmeldsysteem ook verbonden worden met een toegangscontrolesysteem, en allerlei andere safety- en securitysystemen.

In de whitepaper leest u meer over de verschillende toepassingen voor systeemintegratie en wordt u meegenomen naar de oplossing die u onafhankelijk van uw eigen systeem kunt inzetten. 

ascom-image-Whitepaper: toepassingen voor systeemintegratie/ workflowmanagement

Whitepaper: de voordelen van workflowmanagement/ systeemintegratie. Bij welk soort gebouwen is het nuttig? En welke systemen kun je allemaal aan elkaar koppelen door middel van een platform? 

Ascom Enterprise Platform | Met meer dan 20.000 installaties wereldwijd
 • Wereldwijd gebruikt en vertrouwd

  Aantal Ascom Enterprise-installaties
  20.000
  20.000

Drie belangrijke voordelen van één totaaloplossing

Ascom Enterprise Platform | Productiviteit verhogen

Productiviteit verhogen

 • Optimaliseert de communicatie tussen mensen en systemen, om productiestops te beperken en de beschikbaarheid van apparatuur en productkwaliteit te maximaliseren
 • Maakt preventieve maatregelen en optimale responstijden mogelijk
 • Onderweg taken toewijzen en vorderingen volgen
Ascom Enterprise Platform | Verhoog de veiligheid op de werkvloer

Verhoog de veiligheid op de werkvloer

 • Integreert mobiele werknemers met persoonsbeveiligings- en alarmsystemen
 • Maakt professionele 'man-down'- en 'no-movement'-alarmen mogelijk
 • Onverwoestbare en ATEX-conforme oplossingen in gevaarlijke omgevingen
Ascom Enterprise Platform | Verhoog de klanttevredenheid

Verhoog de klanttevredenheid

 • Maakt nieuwe klanten-/gastenservices en -ervaringen mogelijk (click-and collect, bagage-tracking, etc.)
 • Geavanceerde technische alarmen voor optimaal comfort van de klant/gast (snelle respons op technische problemen met liften, airconditioning, verwarming, etc.)
 • Registreert handelingen van personeel en responstijden voor optimalisatie van ongoing support

Ascom awarded Global Company of the Year

Ascom’s commitment to addressing unmet customer needs, solid implementation of best practices, a distinct and innovative portfolio, tight customer focus, and strong brand recognition have helped it differentiate itself from the competition.”

Frost & Sullivan

On why it awarded Ascom its 2018 Global Company of the Year Award

Ondersteun de Industrie 4.0 revolutie 

De Industrie 4.0 revolutie verwijst naar de verbinding tussen mensen, machines en processen die mogelijk is dankzij digitalisatie. Mensen, machines en processen kunnen nu gegevens met elkaar uitwisselen—dankzij sensors en Manufacturing Execution Systems (MES) die continu data verzamelen en analyseren om de besluitvorming te optimaliseren en preventieve maatregelen te kunnen nemen.

Het eindresultaat van die gegevensverzameling en analyses? Maximale beschikbaarheid van machines, optimale machineprestaties en productkwaliteit. Samen verbetert dit de OEE (Overall Equipment Effectiveness), een maatstaf voor de algemene prestaties van één machine of zelfs een hele fabriek. Ascom Enterprise Solutions helpen u de benodigde gegevens te verzamelen om de OEE te berekenen en te verbeteren. 

Machines, mensen, apparaten, data, processen. Het Ascom Enterprise Platform verbindt ze met elkaar om soepele workflows te creëren.

Aan het werk in diverse sectoren over de hele wereld

Van kassasystemen tot assemblagelijnen, van magazijnen tot gevangenissen: Ascom Enterprise Oplossingen worden overal ingezet waar betrouwbare on-site communicatie een must is. Een belangrijke factor voor de betrouwbaarheid van Ascom enterprise-systemen is integraliteit. Omdat het Ascom Enterprise Platform alle onderdelen bevat die nodig zijn voor een complete oplossing, kunnen we van begin af aan zorgen voor een soepele integratie. Geen compatibiliteitsproblemen tussen mobiele devices en software; bestaande infrastructuur hoeft niet te worden verwijderd; geen ongecoördineerde software-updates. 

Ascom Enterprise Platform | Oplossingen voor de maakindustrie

Maakindustrie

Ascom Enterprise Platform | Oplossingen voor beveiligde omgevingen en persoonlijke veiligheid

Beveiligde inrichtingen en persoonlijke veiligheid 

Ascom Enterprise Platform | Oplossingen voor hospitality en toerisme

Hospitality en toerisme

Ascom Enterprise Platform | Oplossingen voor retail en voorraadbeheer

Retail en voorraadbeheer

01505-01 ENX Ascom Enterprise brochure final-10030084.pdf
PDF

Ascom oplossingen voor bedrijven

Hier vindt u een overzicht van de kenmerken en voordelen van Ascom Enterprise Oplossingen
ascom-myco-3-enterprise-brochure-01536-01-enx-high-res-10030067.pdf
PDF

Ascom Myco 3 smartphone voor bedrijven

Hoe Ascom Myco 3 de veiligheid, productiviteit en productkwaliteit verbetert

Meerdere producten van Ascom en derden ondersteunen de beschreven kenmerken en functies. Wellicht zijn in bepaalde landen niet alle Ascom-oplossingen verkrijgbaar.