Lösningsdesigner till region syd

Solutions
SE Gothenburg · Remote

This job is no longer available.

February 23, 2022

Som lösningsdesigner kommer du att arbeta tillsammans med säljare, leverans- och supportteam där ni tillsammans kommer att realisera den lösning som efterfrågas av kunden. Detta gör du genom att ta fram nulägesbeskrivningar och målbilder såväl som att du skapar, dokumenterar system- och lösningsarkitektur.


Dina dagar kommer bestå av...

 • Att hitta lämpliga lösningar utifrån Ascoms portfolio tillsammans med Ascoms lösningsavdelning, genom ett nära samarbete med kunden för att förstå deras lösningar och utmaningar. 
 • Skapa lång- och kortsiktiga planer för den enskilda kundens lösningar samt ge stöd och råd för utveckling av de tekniska plattformarna.
 • Aktivt samarbeta och medverka i kundteamet för region syd.

Här på Ascom…

Är du inte bara en siffra, du är en medarbetare med ambitioner och det är viktigt för oss. Vi är här för att hjälpa dig att växa och utvecklas genom att:

 • Främja din karriär genom lärande och utveckling, interna möjligheter och att vara en del av globala och lokala initiativ och projekt. Men ta inte vårt ord för det, fråga bara några av våra kollegor som har varit med oss i över 20 år!
 • Att ge dig en förstahandsupplevelse om hur det är att arbeta med innovativ teknik som ligger i framkant inom hälso-och sjukvårdsindustrin.
 • Göra verklig skillnad i arbetet som bidrar till samhället.

Du har...

Tidigare erfarenhet i en roll som tekniskt säljstöd eller liknande och har gärna erfarenhet av serverinfrastruktur, IT och telefoni. Vi ser att du har erfarenhet av att jobba ute hos kund i projektteam. 

Har du relevant högskoleutbildning inom informationsteknik eller liknande är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift är ett krav såväl som att inneha B-körkort. 

I tjänsten ingår det att resa ut till kunder inom södra Sverige, ungefär 1-2 dagar i veckan. Vi ser därför att placering kan vara på vårt kontor i Göteborg, alternativt  hemmakontor där du åker ut till kunder inom södra Sverige. 

  Du är...

  En person med ett starkt eget driv, en vilja att utvecklas och att tillsammans med kundteamet lösa problem och utarbeta lösningar anpassade efter kundens behov. Med tanke på de affärskritiska system vi levererar mot kund, är det av största vikt att du är kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt.

  Vi är...

  En global leverantör av lösningar med fokus på IKT för hälso-och sjukvården och mobila lösningar för arbetsflöden. Med ett huvudkontor i Schweiz sträcker sig verksamheten över 18 länder och har stött vårdbranschen i nära 160 år genom att förse dem med teknik som gör det möjligt för dem att stödja sina samhällen.

  Tillsammans kan vi göra skillnad. Om du vill veta mer om vad vi gör kan du besöka oss på: www.ascom.com

  Back to list