Commercieel Medewerker Update team

Customer Care
NL Utrecht

This job is no longer available.

January 31, 2023

Binnen Ascom gaan we starten met een nieuw team dat zich gaat richten op de acquisitie, de voorbereiding en de uitrol van grote en complexe software-update projecten, in “real-life” IT-omgevingen. We doen dit bij onze relaties in de Zorgsector (ziekenhuizen en langdurende zorginstellingen) en ons Enterprise segment. 

Het team bestaat straks uit enthousiaste ICT-pioniers en ervaren kwaliteitsbewuste IT-specialisten.

We zijn op zoek naar een Commercieel Medewerker.


Een inkijkje in je dagelijkse werkzaamheden

Jij bent de contactpersoon in het commerciële proces; voor klanten en voor collega’s binnen de eigen en andere afdelingen. Je ondersteunt en assisteert met name de Accountmanagers en Sales Consultants bij hun werkzaamheden om gezamenlijk de gestelde doelen te realiseren. Kleine en standaard offerte-aanvragen worden door jou zelfstandig afgehandeld. Daarnaast ben je in veel gevallen eerste aanspreekpunt voor onze klanten en prospects, volg je leads op en initieer je commerciële acties.


Bij Ascom…

Ben je zeker geen “nummer”, je bent een persoon met ambities en onderdeel van de Ascom familie. Jij bent verantwoordelijk voor het succes in je eigen carrière en wij zijn er om jou daarmee te helpen binnen Ascom en dat doen we door:

 • je voldoende mogelijkheden te bieden om jezelf te ontwikkelen middels learning & development programma's (we bieden de mogelijkheid voor het volgen van interne en externe cursussen en trainingen). Daarnaast bieden we je tal van interne doorgroeimogelijkheden. Maar, geloof ons vooral niet direct op ons woord, vraag het gerust bij een van de collega’s die hier soms al meer dan 20 jaar werken!
 • je de mogelijkheid te geven om een ondersteunende en coördinerende rol in te vullen.
 • de samenwerking met een team van ervaren collega’s en specialisten om samengestelde doelen te kunnen bereiken.


Jij hebt het…

Een afgeronde MBO of HBO opleiding, met daarbij enige jaren ervaring in een commerciële binnendienst omgeving.

 • Affiniteit met ICT en techniek
 • Skills die van jou een waardevolle Commercieel Medewerker maken. Denk aan:
  • Kennis van administratieve processen en kennis van MS-office
  • Kennis van (telefonische) verkooptechnieken
  • Een zelfstandige en communicatieve werkhouding
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdruk­kingsvaardigheid


Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina.
Heb je interesse om met ons mee te doen? Leo van den Berg (Business Change Manager) is geïnteresseerd in jou en ziet jouw sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan Leo via Leo.vandenberg@ascom.com


Goed om te weten

Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen. Voordat je bij ons in dienst treedt, vragen we om referenties en antecedentenonderzoek (bijv. VOG).


Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflow oplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische communicatieoplossingen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze (zorg)technologie.

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com


Back to list