Junior Software Enigeer (.NET)

Research & Development
NL Utrecht

This job is no longer available.

October 11, 2022

Voor ons lokale Research & Development team in Utrecht, zijn we op zoek naar een getalenteerde en gepassioneerde Junior .NET software engineer.

Je maakt deel uit van ons lokale R&D-team, waar je werkt aan verschillende projecten om onze oplossingen voor de gezondheidszorg, de industrie, de beveiliging en de detailhandel te verbeteren en te innoveren.

De belangrijkste verantwoordelijkheid van het lokale team is het ontwikkelen en onderhouden van een verscheidenheid aan desktop-, web- en mobiele applicaties, interfaces en add-ons voor onze standaardproducten en -oplossingen.

Je maakt deel uit van het lokale scrumteam, maar je werkt ook samen met andere R&D-teams in Nederland, de VS, Zweden, Roemenië en andere plaatsen.

Een inkijkje in je dagelijkse werkzaamheden

Als Junior Software Engineer ben je betrokken bij en werk je mee aan ontwikkelingsprojecten. Voor jouw eigen ontwerpen verzorg je de benodigde documentatie.

Je verifieert je eigen code en je neemt deel aan de verificatie van het volledige softwareproduct. 

Je blijft je ontwikkelen en onderhoudt daarmee je eigen competentie.

Bij Ascom…

Ben je zeker geen “nummer”, je bent een persoon met ambities en onderdeel van de Ascom familie. Jij bent verantwoordelijk voor het succes in je eigen carrière en wij zijn er om jou daarmee te helpen binnen Ascom en dat doen we door je voldoende mogelijkheden te bieden om jezelf te ontwikkelen middels learning & development programma's (we bieden de mogelijkheid voor het volgen van interne en externe cursussen en trainingen). 

Daarnaast bieden we je tal van interne doorgroeimogelijkheden. Maar, geloof ons vooral niet direct op ons woord, vraag het gerust bij een van de collega’s die hier soms al meer dan 20 jaar werken!

Je hébt het...

We verwachten dat je de volgende vaardigheden, kennis en ervaring nodig hebt:

  • Bachelor- of masterdiploma (HBO of Universiteit) in informatica of techniek
  • Ervaring met het Microsoft platform en software ontwikkeling in C#.
  • Interesse in een breed scala aan ontwikkelingsgebieden zoals back-end codering, API-ontwikkeling, front-end ontwikkeling en apps.
  • Ervaring met Scrum/Agile methodieken.
  • Kennis van het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

       Gewenste kwalificaties: 

  • Ervaring met de belangrijkste web-standaarden zoals RESTful services.
  • Ervaring met Blazor Webassembly.
  • Ervaring met SQL.
  • Ervaring met het werken met code repositories zoals Git.
  • Ervaring met Unit-testing frameworks.

Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina.

Heb je interesse om met ons mee te doen? Brian Bonouvrié (Head of R&D) en Gerard Wassing (HR Specialist) zijn geïnteresseerd in jou en zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan Brian via Brian.Bonouvrie@ascom.com

Goed om te weten

Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen.

Voordat je bij ons in dienst treedt, vragen we om referenties en antecedentenonderzoek (bijv. VOG).

Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflow oplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische communicatieoplossingen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze (zorg)technologie.

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com

Back to list