Warehouse Specialist

Professional Services
NL Utrecht · Remote not available

Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit aan onze klanten en wij optimaliseren onze processen waar nodig. En daarom zijn we op zoek naar jou, wij kunnen jouw hulp en inzicht goed gebruiken!

Apply now
June 21, 2022

Met geavanceerde communicatiemiddelen ontzorgen wij onze klanten binnen de gezondheidszorg. Dat doen wij bijvoorbeeld door middel van het werken aan een stille Intensive Care door slimme alarmsystemen te maken, die op het juiste moment de juiste persoon alarmeren. Of om het inzetten van handige sensorsystemen die het leefpatroon van cliënten in een verzorgingstehuis volgen en zorgen voor actie van de zorgverleners als het nodig is. Binnen de zorg spelen onze communicatiemiddelen een kritische rol.

Om ervoor te zorgen dat deze processen voor onze klanten foutloos verlopen, moeten onze eigen processen accuraat verlopen. Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit aan onze klanten en wij optimaliseren onze processen waar nodig. En daarom zijn we op zoek naar jou, wij kunnen jouw hulp en inzicht hierbij goed gebruiken!

Ben jij de Warehouse Specialist die ons komt versterken?

Jouw dagen zijn gevuld met.....

Alle voorkomende werkzaamheden die je in een magazijn kunt verwachten, van inkomende goederen, orderpicking tot expeditie. Onder andere het accuraat verpakken van uitgaande orders, het efficiënt in ontvangst nemen van inkomende goederen en het op een effectieve manier uitvoeren van de bijbehorende administratieve werkzaamheden zijn onderdeel van het takenpakket. 

Ons magazijn is geen standaard magazijn, waarbij je ingezet wordt op verschillende werkplekken en activiteiten en dat maakt deze baan afwisselend en divers. Binnenkort gaan we verhuizen naar een nieuwe locatie en daarbij zul jij ook je steentje kunnen bijdragen en mooie ervaring kunnen opdoen.

Jij hebt het....

 • Een MBO diploma.
 • Affiniteit met het werken in een magazijn, ervaring is een pre.
 • Een echte aanpakkersmentaliteit en je bent leergierig.
 • Je kunt werken met een administratief ERP systeem en Word en Excel.
 • Je hebt een rijbewijs BE en je gaat veilig de weg op met een magazijnbus.
 • Nauwkeurig werken is belangrijk, alle binnenkomende en uitgaande goederen inspecteer je op schade, juiste hoeveelheden, locatie, nabestellingen etc.
 • Nadenken over het proces en op basis daarvan handelen.
 • Schoon en ordelijk houden van het magazijn vind je belangrijk. 
 • Administratieve taken omvatten het ontvangen van serienummers in het warrant tracking systeem (CDD), het bevestigen van verzonden orders vanaf de huidige verzenddatum.
 • Uitstekende vaardigheden op het gebied van klantenservice.
 • Behandelen van vragen van klanten of collega’s over (de status van) reparaties.
 • Communiceren met collega’s, klanten, koeriers vind je leuk en doe je goed.
 • Je denkt in oplossingen.

 

Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina. Heb je interesse om met ons mee te doen? We zijn geïnteresseerd in jou en zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan: christa.schenk@ascom.com

Goed om te weten

Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen (wat kan betekenen dat je een assessment moet invullen). Voordat je bij ons in dienst treedt, vragen we om referenties en antecedentenonderzoek (bijv. VOG).

Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflowoplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische oplossingen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze technologie.

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com

Back to list Apply now