Account Manager (Cure)

Sales
NL Utrecht

Apply now
September 13, 2023

Ziekenhuizen ontzorgen zodat zij kunnen doen wat écht belangrijk is: Zorgen voor mensen die het echt nodig hebben. Jouw hunter mentaliteit draagt niet alleen bij aan jouw eigen resultaat maar zorgt er ook voor dat jouw klanten de best passende oplossing aangeboden krijgen. Jij ontzorgt jouw klanten – zo’n 20-25 ziekenhuizen - zodat zij patiënten kunnen ontzorgen.


Jij maakt het mogelijk

Een stille IC, waar patiënten alle rust en stilte krijgen om te herstellen. Het beschermen van zorgverleners op hun werkplek. Of het zorgen voor systemen die nog sneller en beter reageren in noodsituaties: het wereldwijde portfolio van Ascom is groot. Net als de impact van al deze producten en diensten op de gezondheidszorg. Als Account Manager Ziekenhuizen help jij ziekenhuizen de zorg die zij verlenen effectiever en efficiënter te maken.

Meedenken en verder kijken dan de rest. Je klantenbezoeken managen, weten wat er speelt en het gesprek aangaan. Zorgen voor de juiste afspraken, een optimale klanttevredenheid en groei van je projectenportefeuille.

Je fungeert als het belangrijkste contactpunt voor nieuwe en bestaande ziekenhuizen met de focus op het begrijpen van hun klinische behoeften en het maximaliseren van het gebruik van het Ascom Healthcare Platform binnen de Nederlandse ziekenhuizen. Hiervoor heb je veel contact met de belangrijke stakeholders binnen de ziekenhuizen zoals de CIO, de CMIO, de CNIO, Klinisch Fysica en Klinische Informatici. Je bouwt en onderhoudt hiermee strategisch zakelijke relaties.

De goede band met je klanten is daarbij altijd jouw vertrekpunt. Door initiatief te nemen en klanten zo te adviseren dat zij echt het verschil kunnen maken in hun zorgverlening aan patiënten. Kansen zien en grijpen, jij doet het. Een nee ombuigen naar een ja, jij kan het. Want sales, dat zit in je. Dat laat je ook zien wanneer je:

 • Jouw targets behaald. Door slim en effectief je pipeline te managen, de juiste afspraken te maken en offertetrajecten slim te organiseren. Zowel voor kleine als grote deals.
 • De verbinding zoekt met jouw klanten. Jij weet als geen ander hoe je een klantwens vertaald naar een concreet voorstel.
 • Meedenkt over nieuwe concepten en oplossingen. Zowel op tactisch- en operationeel beslissend als op uitvoerend niveau.
 • Al je klant- en projectgegevens haarscherp bijhoudt. Jouw klant- en projectgegevens in het CRM-systeem zijn altijd up-to-date en je geeft maandelijks een solide forecast af.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Het team bestaat uit 8 directe collega’s en wordt aangestuurd door Frank Peek. Frank geeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je wordt ondernemer binnen je eigen rayon en krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Zo’n drie dagen per week trek je eropuit om je klanten te bezoeken en daarnaast kun je gewoon vanuit huis aan de slag. Voor de verbinding zal je ook zo’n 2 dagen op ons mooie kantoor in Utrecht Papendorp zijn voor diverse overleggen of afstemmingsmomenten. Je doet het tenslotte niet alleen maar je bent onderdeel van het totale ziekenhuisteam.


Voor wat, hoort wat

Werken aan de toekomst van de zorg: we vragen nogal wat. Maar daar geven we ook veel voor terug. Wat dacht je van:

 • Het zicht op een duurzaam dienstverband binnen een prachtig bedrijf.
 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis, kunde en ervaring.
 • Een auto van de zaak, die altijd voor je klaar staat.
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen.
 • Mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve ziektekostenverzekering, waarmee je 10% korting ontvangt.
 • Aantrekkelijke bonusregeling.
 • Continue kennisverbreding en -verrijking: wij vullen samen jouw opleidingstraject in.
 • Kortom: alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen


Jij hebt hèt

 • HBO/WO- werk- en denkniveau.
 • Een trackrecord in sales, dat blijkt uit:
  • Zo’n 3 à 7 jaar werkervaring met B2B direct sales in een werkomgeving waar zorg en ICT of techniek samenkomen.
  • Aantoonbaar gerealiseerde doelstellingen en targets.
  • Jouw ervaring met het opzetten van verkoopplannen, en multi-level, consultative- en solution selling..
  • Jouw kennis van de markt. Je weet wie je klanten zijn en hoe hun besluitprocessen werken.
  • Jouw ijzersterke sales vaardigheden. Denk aan: Deal closing, DMU management, relatiemanagement, presentatie skills, multi-level communicatie, organisatie en planning en een scherp analytisch vermogen.
 • Die open, directe en gedreven persoonlijkheid met een flinke dosis humor, waardoor deuren als vanzelf voor je opengaan en mensen je graag over de drempel zien stappen.
 • Ondernemersinstinct, gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor je kansen omzet in resultaat en je je altijd aan je afspraken houdt.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Of je nu een telefoontje pleegt of een mailtje schrijft: jij redt jezelf uitstekend.


Hoe is het om bij Ascom te werken?

We houden van uitdagingen en om dingen te bouwen waar we trots op zijn, vooral wanneer producten worden gebruikt voor levensreddende doeleinden. Iedereen bij Ascom doet ertoe en wordt zeer gewaardeerd. Bekijk enkele video's van medewerkers op onze carrièrepagina.

Heb je interesse om met ons mee te doen? Frank Peek (Head of Sales en Business Teamlead Cure) is geïnteresseerd in jou en ziet jouw sollicitatie graag tegemoet. Als je in de tussentijd vragen hebt, stel ze dan aan Frank via frank.peek@ascom.com of telefonisch via 06-53 47 93 82


Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT en mobiele workflow oplossingen. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologie waarmee ze hun gemeenschappen kunnen ondersteunen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze technologie.

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com

Back to list Apply now