Project Manager Customer Care

Customer Care
NL Utrecht

This job is no longer available.

June 6, 2024

Wij zijn…

Ascom is een internationale aanbieder van ICT-oplossingen en mobiele workflowoplossingen voor de gezondheidszorg en de zakelijke markt. Met ons hoofdkantoor in Zwitserland en aanwezigheid in 19 landen, ondersteunen we de zorg al 160 jaar met onze technologie. Hiermee stellen wij de gezondheidszorg in staat om de best mogelijke zorg aan te bieden.

Onze systemen worden in 12.000 verschillende ziekenhuizen over de wereld gebruikt en hiermee verwerken zij meer dan 800 miljoen alarmen per jaar (meer dan 2 miljoen alarmen per dag!). Onze oplossingen heb een positieve invloed op levens van mensen die in deze ziekenhuizen of zorginstellingen verblijven.

We hebben grote ambities om te groeien en we hebben jou daarbij nodig!


Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een gedreven Project Manager Customer Care die verantwoordelijk is voor het inventariseren van softwarelevels van klantomgevingen, het maken van impactanalyses en calculaties voor upgrades van zorgsystemen, het coördineren en begeleiden van upgradeprojecten en overige changeprojecten. Je bent (constant) bezig met het stellen van vragen over het proces en het bewaken van de kwaliteit, voortgang en naleving van afspraken. Je hebt de vaardigheid om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden en neemt de leiding om ervoor te zorgen dat projecten binnen de planning en het budget worden afgerond. Je bent gefocust op details wanneer dat nodig is, maar behoudt altijd het overzicht. Of je nu één project of meerdere projecten tegelijk leidt, je bent in staat om het totaalplaatje te bewaren en de gewenste resultaten te behalen.

Als Project Manager Customer Care ben je nauw betrokken bij zowel klanten als collega's. Door deze nabijheid ben je goed op de hoogte van hun behoeften en wensen, wat essentiële informatie biedt om je project succesvol af te ronden. Je beschikt over kennis van het Ascom-portfolio of bent in staat je dit snel eigen te maken, waardoor je klanten precies kunt bieden wat ze nodig hebben. Op deze manier fungeer je als onmisbare schakel tussen het bedrijf en de klanten. In deze rol zul je onder andere verantwoordelijk zijn voor:

 • Inventarisatie en analyse van klantomgevingen
 • Calculaties (only time) voor Sales
 • Standaardiseren van proces en tooling
 • Het succesvol starten, begeleiden en opleveren van toegewezen projecten en changes, waarbij je de scope, tijd, kwaliteit en financiële middelen bewaakt. Dit omvat het implementeren van de juiste standaarden, processen, tools en projectmanagementvaardigheden om de projecten naar tevredenheid van de klanten af te ronden. Je maakt gebruik van de beste tools voor projectbeheer en je zorgt voor het documenteren en bewaken van essentiële fases en mijlpalen van de projecten. Bovendien houd je alle betrokken partijen op de hoogte en neem je indien nodig tijdig actie.
 • Goede, tijdige en volledige aansturing van de uitvoerende collega’s.


Wat heb je nodig?

 • Minimaal 4 jaar ervaring als Project Manager binnen een organisatie in IT, telecommunicatie, zorg of Safety & Security sector.
 • Ervaring met financieel projectmanagement, risicomanagement, optimalisatie van projecten, en het efficiënt inzetten van resources.
 • Een projectmanagementcertificering zoals bijv. Prince2, PMI, IPMA C is een pré;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.


WIJ geven JOU graag…

We bieden meer dan alleen een baan bij Ascom, we bieden een carrière met goede voorwaarden:

 • Hybride werkomgeving; je wisselt werken in ons prachtige kantoor af met thuiswerken.
 • Professionele ontwikkeling met ons internationale Learning & Development-team naast lokale opleidingsmogelijkheden.
 • De kans om met verschillende teams over de hele wereld te werken en ook de kans om aan projecten in andere landen te werken.
 • Doorgroeimogelijkheden om jouw loopbaan verder vorm te geven.
 • Werken met moderne medische technologie van hoogwaardige kwaliteit.
 • Werken in een technisch vooruitstrevende organisatie in een gedreven team dat voor elkaar klaar staat. Je bent heel erg welkom als aanvulling in dit team!
 • 26 vakantiedagen, bij een fulltime dienstverband.
 • Een auto van de zaak, die altijd voor je klaar staat. Wij rijden in personenauto’s waarbij je de keuze hebt om deze ook privé te gebruiken.Ascom is een werkgever die zich inzet voor gelijke kansen en het bevorderen van diversiteit, gelijkheid en inclusie. We verwelkomen sollicitanten van alle achtergronden en discrimineren niet op basis van ras, kleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, nationaliteit, leeftijd, burgerlijke staat, handicap of enige andere beschermde status. Wij geloven dat een diverse personeelsbezetting ons team versterkt, innovatie stimuleert en onze werkomgeving verrijkt. Sluit je aan bij ons in het creëren van een inclusieve omgeving waar iedereen wordt gewaardeerd en gelijke kansen heeft om te slagen.

Back to list