Ascom Healthcare Platform oplossingen

Een ongeëvenaarde maatwerk oplossing over meerdere disiplines

Ascom Healthcare Platform creëert optimale, direct bruikbare klinische workflows en digitale informatiestromen voor gecoördineerde zorg. Onze oplossingen maken patiëntbehoeften zichtbaar en bruikbaar. Ze maken informatie toegankelijk, en stroomlijnen informatiestromen. Zo bevorderen ze samenwerking en goede zorg. En dat alles begint met oplossingen die op maat gemaakt zijn voor de specifieke behoeften van uw organisatie. 

Een geïntegreerd, end-to-end platform: het Ascom Healthcare Platform biedt diverse modulaire hardware- en softwareoplossingen die aansluiten op de specifieke behoeften van uw organisatie en zorgteams.

Geïntegreerd: het open  Ascom Healthcare Platform kan geïntegreerd worden met bestaande ziekenhuisinformatiesystemen, medische apparaten en technologieën, zodat klinische informatie toegankelijker en bruikbaarder wordt. 

Flexibel en schaalbaar: een uitgebreide zorgoplossing, ontwikkeld voor de klinische zorgbehoeften van nu en groeit mee met de eisen van uw ziekenhuis rond patiëntgerichte zorg. 

ascom healthcare platform overzicht

Het Ascom Healthcare Platform: levert een efficiënte digitale klinische informatiestroom naar medische systemen, apparaten en zorgteams. Waar dan ook.

Haalt het maximale rendement uit medische apparaten, systemen en zorgteams

Om optimaal te kunnen profiteren van digitale klinische informatie hebt u zorgvuldig  doordachte, geïntegreerde oplossingen nodig. Bestaand uit software, hardware, workflows en ondersteuning – precies het scala van oplossingen dat beschikbaar is op het Ascom Healthcare Platform. Hieronder kunt u meer lezen over deze onderdelen en hoe Ascom-systemen samenwerken met bestaande technologie om zorgverlening, communicatie en coördinatie te optimaliseren.

Ascom Consultancy Diensten

Advisering en technische dienstverlening

Het fundament voor digitalisatie en workflow optimalisatie leggen.

De IT-adviseurs van Ascom helpen klanten om complexiteit te verminderen en gestroomlijnde digitale workflows te creëren. Van integratie tot implementatie, training, ondersteuning en life cycle management – de Ascom-experts zorgen ervoor dat klinische oplossingen naadloos werken om bruikbare en goed geïnformeerde patiëntenzorg te ondersteunen.

Mobiliteit met smartphones en handsets

Mobiliteit met smartphones en handsets

Klinische informatie wordt toegankelijk voor beter geïnformeerde en gecoördineerde zorg.

Ascom Myco smartphone- en handsetoplossingen brengen klinische zorggegevens uit meerdere apparaten en systemen bijeen. Zo krijgt u beter zicht op de zorgbehoeften van patiënten en hebt u meldingen en updates onder handbereik.  Via ingebouwde applicaties en tools voor spraak, beveiligde berichten en klinische zorg verbinden de Ascom mobiliteitsoplossingen zorgverleners met elkaar, en maken ze zorgmanagement, communicatie en coördinatie vanaf het bed mogelijk.

Integratie van medische apparaten

Integratie van medische apparaten

Medische apparaten en ziekenhuisinformatiesystemen met elkaar verbinden om gegevens, nagenoeg direct, toegankelijker en bruikbaarder te maken.

Oplossingen van Ascom ondersteunen meer dan verschillende 200 medische apparaten, van beademingsapparatuur tot infuuspompen, CVVH-apparaten, enzovoorts.  Ascom Unite en Digistat softwareoplossingen maken klinische gegevens beschikbaar. Via integratie kunnen vitale klinische gegevens worden opgenomen in patiëntoverzichten en toegankelijk worden gemaakt in EPD's, zorgdashboards, applicaties, etc.

Applicaties van derden

Ascom en apps van derden

Efficiënte workflows, productiviteit, informatiebeheer en zorg bevorderen. 

De applicaties van Ascom, die de klinische workflows versterken, helpen bij het vastleggen, organiseren en communiceren over workflows op meerdere locaties.  Van de registratie van vitale waarden tot Early Warning Scores en alarmmeldingen en meer. De klinische applicaties ondersteunen informatie-uitwisseling, gecoördineerde zorg en updates, overal.

Ascom Healthcare Platform | Orkestratiesoftware

Orkestratiesoftware 

Vergroot het bereik en bevordert tijdige levering van en toegang tot bruikbare zorginformatie in het hele zorgteam. 

Door alarmen, verzoeken, meldingen, etc. vast te leggen, te filteren en door te sturen, helpen Unite en Digistat om klinische zorgworkflows en informatiestromen te optimaliseren. Onze maatwerkoplossingen helpen gecoördineerde zorg te stroomlijnen. Ze signaleren zorgbehoeften, verbinden zorgmanagers en ondersteunen geïnformeerde zorgbeslissingen in mobiele zorgteams en op zorgpunten.

Patiëntresponssystemen

Patiëntresponssystemen

Brengt kritisch patiënteninformatie bijeen en voorziet in de behoefte aan meer responsieve zorg.

Met Ascom Telligence kunnen zorgverleners patiëntoproepen bekijken, volgen en efficiënt beheren met gestroomlijnde communicatie en samenwerking. Ondersteunt geïntegreerde patiëntgerichte zorg en klinische werkstromen vanaf het bed. Hiermee kunnen klinische teams efficiënt zorgoverzichten inzien en alarmen en verzoeken beheren, zodat de stem van de patiënt altijd gehoord wordt.

Voordelen van Ascom voor verpleegkundigen en patiënten

Het Ascom Healthcare Platform: Zorgbehoeften van patiënten worden zichtbaar gemaakt en voorzien van bruikbare informatie

healthcare platform oplossingen - bedieningsapparaat

Informatie onder handbereik met patiëntoverzichten, tools en alarmen

Patiëntgerichte zorg versterken

Ondersteunt de zorgvraag, coördinatie, zorgverlening en patiënttevredenheid met geoptimaliseerde digitale klinische workflows. 

ascom-image-

Kortere responstijden
 

ascom-image-

Helpt alarmmoeheid te verminderen

ascom-image-

Eenvoudiger toegang tot klinische informatie

ascom-image-

Minder dubbele documentatie

ascom-image-

Meer tijd voor patiëntenzorg

ascom-image-

Minder miscommunicatie

Lees ook de Ascom praktijkvoorbeelden Klik hier

Meerdere producten van Ascom en derden ondersteunen de beschreven kenmerken en functies. Wellicht zijn in bepaalde landen niet alle Ascom-oplossingen en -producten verkrijgbaar. Neem voor meer informatie contact op met een Ascom-vertegenwoordiger.