Highlights van het ontwerp

Ascom Telligence onder de loep. Het DNA van een patiëntencommunicatiesysteem

Het flexibele, dynamische karakter van de moderne zorg leidt ertoe dat traditionele verpleegoproepsystemen inefficiënt worden. Zo hebben eerstelijns zorgverleners simpelweg geen tijd meer om heen en weer te lopen en individuele zorgoproepen te beoordelen. Wat zorgverleners nodig hebben, is een systeem dat de mobiliteit ondersteunt—en waarmee ze onderweg met patiënten kunnen communiceren en direct hun behoeften kunnen beoordelen.

Patiënten hebben vergelijkbare behoeften. Ze willen zich verbonden voelen met hun mobiele zorgverleners. Ze hebben systemen nodig waarmee ze gemakkelijk hun behoeften kunnen doorgeven. Ze willen een zekere controle hebben over hun directe omgeving.

Ascom Telligence speelt in op deze en andere thema's. Het verbindt patiënten, zorgverleners, klinische gegevens, ondersteunende diensten en medische apparatuur. Het helpt de communicatie en werkstromen tussen iedereen die betrokken is bij eerstelijnszorg te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Het resultaat? Betere samenwerking, tevreden patiënten en een optimaal gebruik van middelen. 

 

Ascom Telligence. Ontwikkeld voor verpleegkundigen en eerstelijns zorgverleners. 

 

ascom-image-

Ascom Telligence – Design Features


Wilt u meer weten? Download de productinformatie.

Ascom Telligence patiëntenhandsets
PDF

Ascom Telligence patiëntenhandsets - productinformatie

Het assortiment Ascom Telligence patiëntenhandsets omvat alles van eenvoudige drukknoppen om een verpleegkundige te roepen tot handsets met meer knoppen, die verpleegoproepfuncties combineren met het bedienen van tv, radio, zonneschermen en verlichting.
Ascom Telligence schakelmateriaal
PDF

Ascom Telligence schakelmateriaal - productinformatie

Ascom Telligence ganglampen en displays bestaat uit perifere instrumenten en modules die de efficiëntie van het personeel bevorderen en patiëntveiligheidsmaatregelen ondersteunen.
Ascom Telligence ganglampen en displays
PDF

Ascom Telligence apparatuur voor gangen - productinformatie

Ascom Telligence ganglampen en displays stroomlijnt de communicatie, vereenvoudigt workflows en verbetert de patiëntveiligheid doordat ze duidelijke informatie aan zorgverleners geeft.
Ascom Telligence verpleegpost
PDF

Ascom Telligence verpleegpost - productinformatie

De gloednieuwe Ascom Telligence verpleegpost behoort tot de meest intuïtieve en flexibele apparatuur die verkrijgbaar is.
Ascom Telligence-controlesystemen
PDF

Ascom Telligence controlesystemen - productinformatie

Ascom Telligence controlesystemen leveren en regelen de stroomtoevoer, communiceren gegevens en bewaken het Ascom Telligence systeem. Maar er is meer.

Patiëntenhandsets

ascom-image-

De ergonomische route naar patiënttevredenheid

Het assortiment Ascom Telligence patiëntenhandsets omvat alles van eenvoudige drukknoppen om een verpleegkundige te roepen tot handsets met meer knoppen, die verpleegoproepfuncties combineren met het bedienen van tv, radio, zonneschermen en verlichting.

 • Patiënten kunnen een specifiek verzoek om hulp (water, pijn, toilet, etc.) verzenden naar de aangewezen zorgverlener, wat zorgt voor minimale responstijden.
 • Zorgverleners kunnen tijd en geloop besparen dankzij de geavanceerde spraakmogelijkheden waarmee ze eerst met de patiënt kunnen praten voordat ze naar diens kamer gaan.
 • Voorkom schade aan apparatuur aan het bed met de nieuwe SafeConnect™ magneetconnector.

 

Schakelmateriaal

ascom-image-

Voor zorg aan het bed en efficiënte werkstromen

Laat het personeel efficiënter werken en ondersteunt tegelijk de patiëntveiligheid met schakelmateriaal zoals kamerdisplays bij de deur, modules aan het bed en bij de deur, een externe invoermodule voor medische en niet-medische apparatuur, trekkoorden, een flexibele zelfstandige spraakmodule.

 • De instelbare kleuren, teksten en pictogrammen van de knoppen kunnen worden afgestemd op allerlei behoeften.
 • Schakelmateriaal, uitgerust met RJ-45-aansluitingen, zijn 'hot-swappable' om systeemonderbrekingen tot een minimum te beperken.
 • Kostenefficiënt, modulair concept waarmee u systemen kunt toesnijden op specifieke behoeften.

Ganglampen en displays

ascom-image-

Duidelijke, zichtbare communicatie

Stroomlijnt de communicatie, vereenvoudigt werkstromen en verbetert de patiëntveiligheid doordat het specifieke informatie aan zorgverleners geeft. 

 • Ascom Telligence ganglichten zijn gemakkelijk in te stellen met negen verschillende kleuren, waardoor in een handomdraai specifieke gebeurtenissen kunnen worden gecreëerd voor vrijwel elk type bericht.
 • Aan de hand van kleuren, knippersnelheden en lichtposities kunnen de zorgverleners eenvoudig de aard en status van gebeurtenissen beoordelen. 
 • Eigentijds ontwerp. Telligence apparatuur voor gangen heeft een minder 'streng' uiterlijk dan traditionele verpleegoproepsystemen.

Verpleegpost

ascom-image-

Krachtige, compacte communicatiehub

De gloednieuwe Ascom Telligence verpleegpost behoort tot de meest intuïtieve en flexibele apparatuur die verkrijgbaar is. Zorgverleners krijgen op het juiste moment en op de juiste plaats de informatie die ze nodig hebben.

 • Servicetaken voegen context toe aan de behoeften van de patiënt en helpen het personeel de juiste prioriteit toe te kennen aan de zorgverlening. 
 • Ondersteunt patiëntveiligheidsinitiatieven, doordat patiëntoproepen gemakkelijk van routinematig naar kritiek kunnen worden opgeschaald om Rapid Respons of andere noodteams te waarschuwen.
 • Glashelder. De Telligence verpleegpost zorgt voor geavanceerde audiocommunicatie: heldere digitale audio, regelbaar kamervolume en push-to-talk functionaliteit.

Specifieke functies en kenmerken van het Ascom Telligence 5 systeem kunnen vereisen dat extra Ascom-producten of -software worden geïnstalleerd. 
Deze informatie beschrijft productmodellen, -versies en -kenmerken die niet verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten. Ascom kan niet garanderen dat deze op enig moment wel beschikbaar komen in de Verenigde Staten. Wilt u meer weten over de modellen, versies en functies die op dit moment verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten, neem dan contact op met een dealer of distributiepartner van Ascom North America.