Account Manager Fire Safety

Sales
NL Utrecht

Paikka ei ole enää avoin.

4. elokuuta 2023

Vind jij het leuk om klanten continu te ondersteunen voor Fire Safety oplossingen? Klinkt het idee om bedrijfsstrategieën te kunnen implementeren om winstgevende zakelijke relaties te bereiken als iets waar u in uitblinkt? En,… krijg jij er energie van om continu op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de markt, om nieuwe producten en oplossingen optimaal in te zetten om de Fire Safety behoeften bij onze klanten in te vullen?

Kun jij deze vragen met; JA beantwoorden? Dan is een rol als Account Manager Fire Safety bij Ascom wellicht wat je zoekt. Als onderdeel van ons verkoopteam sta je in de voorhoede van ons bedrijf en ondersteun je onze klanten bij het bieden van een veilige werkomgeving.

Een inkijkje in je dagelijkse werkzaamheden

  • Als Account Manager vervul je een combinatiefunctie van relatiebeheer en sales. Het takenpakket is dan ook breed. Dat richt zich aan de ene kant op het halen van een hogere omzet via relatiebeheer en het werven van potentiële klanten en anderzijds het adviseren van je klanten over marktontwikkelingen en kansen.
  • Bezoeken van huidige en potentiële klanten.
  • Ervoor zorgen dat leden van het verkoopteam regelmatig op de hoogte worden gehouden van nieuwe producten, programma's of verkooptools die hen zouden helpen om succesvol te verkopen.
  • Het onderhouden van gedetailleerde productkennis en grondige kennis van het bedrijf van de klant.
  • Daarnaast ben je continu bezig met het verkennen van de markt om te kunnen adviseren, hoe ons Fire Safety portfolio optimaal kan worden ingezet binnen de Healthcare- (Ziekenhuizen en zorginstellingen), Industrie-, Overheid- en Hospitality-branche.

Bij Ascom…

Ben je zeker geen “nummer”, je bent een persoon met ambities en onderdeel van de Ascom familie. Jij bent verantwoordelijk voor het succes in je eigen carrière en wij zijn er om jou daarmee te helpen binnen Ascom en dat doen we door:

  • Je voldoende mogelijkheden te bieden om jezelf te ontwikkelen middels learning & development (we bieden de mogelijkheid voor het volgen van interne en externe cursussen en trainingen) programma’s, daarnaast bieden tal van interne doorgroei mogelijkheden. Maar, geloof ons vooral niet direct op ons woord, vraag het gerust bij een van de collega’s die hier soms al meer dan 20 jaar werken!
  • Je de mogelijkheid te geven om een adviserende rol te hebben in de Fire Safety product portfolio strategie van Ascom
  • De samenwerking met een team van ervaren collega’s en specialisten om gestelde doelen te bereiken.
  • De impact die jij hebt om een verschil maken op het gebied van  (band-)veiligheid bij ons klanten.

Jij hebt….

Een denk- en werkniveau op HBO en een ruime ervaring binnen de Fire Safety branche, met name op het gebied van brandmeldinstallaties en ontruiming. Daarnaast beschik je over aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van sales. Je weet als geen ander de behoefte van de klant in kaart te brengen en deze te vertalen in de oplossing die Ascom kan bieden. Bij alles wat je doet, ben je klantgericht zonder het belang van je eigen organisatie uit het oog te verliezen. Als laatste en zeker niet als onbelangrijkste beschik je over een sterke verbale en schriftelijke communicatie in het Nederlands.

Hoe is het om bij Ascom te werken?

Wij houden wel van een uitdaging en hopelijk jij ook. We zijn trots op onze organisatie en vinden het fijn om bij te dragen aan een veiligere maatschappij, vooral bij onze klanten, waar we vaak al tientallen jaren een relatie mee hebben. Iedereen binnen Ascom doet ertoe en we hebben een open en betrokken cultuur. Iedereen is dan ook bereid elkaar te helpen want; Alleen ga je misschien wel sneller, maar samen kom je verder. Dat is waar we voor staan en waarmee we uitdagingen aangaan binnen het soms complexe domein van onze klanten.

Goed om te weten

Hoewel we graag binnenkort een nieuwe collega zien, is onze aanpak om sollicitaties zorgvuldig te beoordelen en te overwegen (wat kan betekenen dat je een assessment moet invullen). Voordat je bij ons in dienst treedt, vragen we om referenties en antecedentenonderzoek (bijv. VOG).

Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op Healthcare ICT, mobiele workflowoplossingen, Safety & Security. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, strekt zich uit over 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorg en de zakelijke markt al bijna 160 jaar door hen te voorzien van technologische oplossingen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die profiteren van onze technologie.

Voor meer informatie over wat we doen: www.ascom.com

Takaisin hakutuloksiin