Project Manager

Professional Services
NL Utrecht, NL Netherlands - All Regions

Zorgen voor een succesvolle oplevering van projecten bij klanten. Van presales tot de klantoverdracht: met jouw ruime ervaring in projectmanagement lever je elk project goed af

Hae työpaikkaa
16. huhtikuuta 2024

We zijn…

Ascom is een internationale aanbieder van ICT-oplossingen en mobiele workflowoplossingen voor de gezondheidszorg en de zakelijke markt. Met ons hoofdkantoor in Zwitserland en aanwezigheid in 18 landen, ondersteunen we de zorg al 160 jaar met onze technologie. Hiermee stellen wij de gezondheidszorg in staat om de best mogelijke zorg aan te bieden.

 

Onze systemen worden in 12.000 verschillende ziekenhuizen over de wereld gebruikt en hiermee verwerken zij meer dan 800 miljoen alarmen per jaar (meer dan 2 miljoen alarmen per dag!). Onze oplossingen hebben een positieve invloed op levens van mensen die in deze ziekenhuizen of zorginstellingen verblijven.

 

We hebben grote ambities om te groeien en we hebben jou daarbij nodig!

 

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een gedreven projectmanager die verantwoordelijk is voor het coördineren en leiden van installatie, integratie, inbedrijfstelling, gebruikerstraining en go-live voor elk project. Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer, de coördinatie en de controle van alle aspecten om ervoor te zorgen dat ze correct worden uitgevoerd. Je bent constant bezig met het stellen van vragen over het proces en het bewaken van de kwaliteit, voortgang en naleving van afspraken. Je hebt de vaardigheid om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden en neemt de leiding om ervoor te zorgen dat projecten binnen de planning en het budget worden afgerond. Je bent gefocust op details wanneer dat nodig is, maar behoudt altijd het overzicht. Of je nu één project of meerdere projecten tegelijk leidt, je bent in staat om het totaalplaatje te bewaren en de gewenste resultaten te behalen.

Als Project Manager ben je nauw betrokken bij zowel klanten als collega's. Door deze nabijheid ben je goed op de hoogte van de behoeften en wensen, wat essentiële informatie biedt om je project succesvol af te ronden. Je beschikt over diepgaande kennis van het Ascom-portfolio, waardoor je in staat bent om klanten precies te bieden wat ze nodig hebben. Op deze manier fungeer je als onmisbare schakel tussen het bedrijf en de klanten. In deze rol zul je onder andere verantwoordelijk zijn voor:

 • Je zult verantwoordelijk zijn voor het succesvol afronden en beheren van toegewezen projecten, waarbij je de scope, tijd, kwaliteit en financiële middelen bewaakt.
 • Dit omvat het implementeren van de juiste standaarden, processen, tools en projectmanagementvaardigheden om de projecten naar tevredenheid van de klanten af te ronden. Je maakt gebruik van bedrijfsmethoden voor projectbeheer en zorgt voor het documenteren en bewaken van mijlpalen en beslissingspunten.
 • Bovendien houd je alle betrokken partijen op de hoogte en neem je indien nodig tijdig actie.

 

Wat heb je nodig?

 • Een bachelor diploma in (Technische) Bedrijfskunde of ICT.
 • Ongeveer 5 jaar ervaring als Project Manager binnen de IT, telecommunicatie, zorg, of safety & security sector.
 • Ervaring met financieel projectmanagement, risicomanagement, optimalisatie van projecten, en het efficiënt inzetten van resources.
 • Een projectmanagementcertificering zoals Prince2, PMI, IPMA C, of een vergelijkbaar certificaat.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels, zowel schriftelijk als mondeling.

 

WIJ geven JOU graag…

We bieden meer dan alleen een baan bij Ascom, we bieden een carrière met goede voorwaarden:

 • Hybride werkomgeving; je wisselt werken in ons prachtige kantoor af met thuiswerken.
 • Professionele ontwikkeling met ons internationale Learning & Development team naast lokale opleidingsmogelijkheden.
 • De kans om met verschillende teams over de hele wereld te werken en ook de kans om aan projecten in andere landen te werken.
 • Doorgroeimogelijkheden om jouw loopbaan verder vorm te geven.
 • Werken met moderne medische technologie van hoogwaardige kwaliteit.
 • Werken in een technisch vooruitstrevende organisatie in een gedreven team dat voor elkaar klaar staat. Je bent heel erg welkom als aanvulling in dit team!
 • 26 vakantiedagen, bij een fulltime dienstverband.
 • Een auto van de zaak, die altijd voor je klaar staat. Wij rijden in personenauto’s waarbij je de keuze hebt om deze ook privé te gebruiken.

 

 

Ascom is een werkgever die zich inzet voor gelijke kansen en het bevorderen van diversiteit, gelijkheid en inclusie. We verwelkomen sollicitanten van alle achtergronden en discrimineren niet op basis van ras, kleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, nationaliteit, leeftijd, burgerlijke staat, handicap of enige andere beschermde status. Wij geloven dat een diverse personeelsbezetting ons team versterkt, innovatie stimuleert en onze werkomgeving verrijkt. Sluit je aan bij ons in het creëren van een inclusieve omgeving waar iedereen wordt gewaardeerd en gelijke kansen heeft om te slagen.

Takaisin hakutuloksiin Hae työpaikkaa