Senior software engineer som vill göra en insats för vården

Research & Development
SE Gothenburg

Denne jobben er ikke tilgjengelig lenger.

juni 8, 2023

Vill du använda din talang inom programmering till något meningsfullt? Trivs du med att vara en del av ett globalt utvecklingsteam? Varför inte hjälpa oss att förbättra arbetsmiljön i vården som Senior Software Engineer hos oss på Ascom.

Som en del av våra forsknings- och utvecklingsteam kommer du vara en betydelsefull kugge i vår ambition att bygga lösningar som i slutändan hjälper våra kunder att tillhandahålla både bättre sjukvård och arbetsmiljö.

Dina dagar kommer att vara fyllda med...

  • Utveckling av både backend- och/eller frontend-applikationer, med fokus på C# (.NET Framework, .NET Core) och Vue.
  • Samarbete i ett team som tillsammans har ett helhetsansvar för produkterna.
  • Att använda dina kunskaper i alla mjukvaruutvecklingens faser.

Här på Ascom...

Är du inte bara ett nummer, du är en person med ambitioner och det är viktigt för oss. Du kan driva din egen karriär och vi är här för att hjälpa dig att göra det genom att:

  • Erbjuda flexibel arbetsplats, där du träffar dina kollegor på kontoret men också har möjlighet att arbeta hemifrån.
  • Tillhandahålla karriärutveckling genom lärande och utveckling, interna möjligheter och vara en del av globala och lokala initiativ och projekt.
  • Ger dig en verklig förstahandsupplevelse om hur det är att arbeta med teknik som ligger i framkant inom hälsovårdsbranschen.
  • Att göra skillnad och ha en inverkan på livet i ditt samhälle och särskilt för vårdpersonal.

Och du är…

En mjukvaruutvecklare med en magisterexamen i datateknik, eller en relaterad disciplin, med flera års erfarenhet av .NET-ramverket och C#. Vi förväntar oss också att du har erfarenhet av de flesta av dessa: Vue, Entity Framework, SQL, microservices, message bus-teknologi (t.ex. RabbitMQ), WCF, ASP.MVC, JavaScript, Unit testing, continuous integration.

Som mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta i ett agilt team på 5-10 personer. Vi förutsätter därför att du är en person som trivs med att samarbeta med andra och gillar att dela med dig av dina kunskaper. Du skall ha en bra känsla för service och vara en god kollega. Du är en person som vågar ta ansvar och prova nya vägar, där du gärna också delar med dig av dina erfarenheter. Med tanke på de affärskritiska system vi levererar mot våra kunder i vården, är det av största vikt att du är kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt.

Vi vill gärna höra mer om dig så skicka oss ditt CV snarast då rekryteringsarbetet sker löpande.

Vi är…

En global lösningsleverantör fokuserad på Healthcare ICT och mobila arbetsflödeslösningar. Vår verksamhet med huvudkontor i Schweiz sträcker sig över 18 länder och har stöttat sjukvårdsindustrin i nästan 160 år genom att förse dem med teknik som gör det möjligt för dem att stödja sina samhällen. Vi har en stor del av vårt globala FoU-team baserat i Göteborg, vilket skapar många möjligheter.

Tillsammans kan vi göra skillnad i livet för de människor som drar nytta av vår teknik.

Tilbake til ledige stillinger