Inside Sales Specialist Care

Sales
NL Utrecht

Denne jobben er ikke tilgjengelig lenger.

juli 28, 2023

Bij onze afdeling Care zorgen wij voor IT en communicatieoplossingen voor ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg om het werk van zorgverleners te verlichten en de kwaliteit van zorg te helpen verbeteren. Een voorbeeld van wat wij doen via deze link.

Als onderdeel van ons verkoopteam sta je in de voorhoede van ons bedrijf en ondersteun je onze klanten door deskundige zorg te bieden.


Je dagen zullen gevuld zijn met...

  • De verantwoordelijkheid voor een reeks accounts: klantrelatie, services en bijbehorende services
  • Het vinden van nieuwe verkoopkansen door middel van inkomende leadopvolging en uitgaande cold calls en e-mails
  • Opportunities bijhouden in CRM en gekwalificeerde opportunities doorsturen naar de juiste collega voor verdere ontwikkeling en afsluiting
  • Nauwe samenwerking met de Accountmanagers
  • Integratie van kwaliteit en continue verbetering als onderdeel van de algehele taakuitvoering
  • Assisteren bij Business Development


Hier bij Ascom...

Ben je geen nummer; je bent een persoon met ambities en dat is belangrijk voor ons. Je kunt je eigen carrière sturen en wij zijn er om je daarbij te helpen. Loopbaanontwikkeling bieden we door middel van leren en ontwikkeling, interne kansen en deel uitmaken van wereldwijde en lokale initiatieven en projecten.

Maar geloof ons niet op ons woord, vraag het maar aan enkele van onze teamleden die al meer dan 20 jaar bij ons werken! Dit geeft je een levensechte ervaring uit de eerste hand over hoe het is om te werken met technologie die toonaangevend is in de gezondheidszorg.

 

En jij bent…

Enigzins ervaren in een commerciële omgeving en binnen de verkoop binnendienst. Je bent zelfstandig, ondernemend en gewend om samen te werken. Je werk- en denkniveau is MBO+ en je bent beschikbaar voor 32 - 38 uur per week.

Je houdt ervan om een spin in het web te zijn en je bent in staat snel zaken op te pakken.

Ervaring met verkopen in de gezondheidszorg, detailhandel of horeca is een pluspunt. Net als affiniteit met IT en techniek.

 

Wij zijn…

Een wereldwijde leverancier van oplossingen gericht op ICT voor de gezondheidszorg en mobiele workflowoplossingen. Ons bedrijf, met hoofdkantoor in Zwitserland, is actief in 18 landen en ondersteunt de gezondheidszorgsector al bijna 160 jaar door hen technologie te bieden waarmee ze hun gemeenschappen kunnen ondersteunen. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van de mensen die baat hebben bij onze zorgtechnologie.

 

We horen graag meer over je, dus reageer via de knop.

Tilbake til ledige stillinger